Ispanaklı detoks suyu ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Ispanaklı detoks suyu ne işe yarar?
  2. Detoks suyu nasıl yapılır kolay?
  3. 7 gün detoks ne işe yarıyor?
  4. Detoks suyu evde nasıl yapılır?
  5. 7 gun Detox nasil kullanilir?
  6. 7 Day Detox nasıl kullanılır?

Ispanaklı detoks suyu ne işe yarar?

Yüksek antioksidan içeren ıspanak suyu, vücudu toksinlerden arındırarak kanser hücreleriyle savaşmaktadır. Ispanak suyu tüm vücudun arınmasını sağlayarak zararlı alışkanlıklardan meydana gelen iltihap ve enfeksiyonların atılmasına yardımcı olmaktadır.

Detoks suyu nasıl yapılır kolay?

Ferahlayın: Salatalık, Limon ve Naneli Detoks Suyu Öncelikle 1 adet salatalığı ve 1 adet limonu iyice yıkadıktan sonra birkaç parçaya dilimleyip 1 litre suyun içerisine koyun. Ardından 7-8 yaprak taze naneyi yıkayın ve suyun içerisine ekleyin. Suyu demlenmeye bırakın. Salatalıklı detoks suyunuz hazır!

7 gün detoks ne işe yarıyor?

7 gün detoks diyeti nedir? DiyetLAB tarafından geliştirilmiş 20 yeni tariften oluşan özel bir zayıflama ve toksinlerden arınma programıdır. Bu program; sadece sebze suları, içeceklerden oluşmaz, her besin grubundan yeterli ve dengeli beslenmenizi sağlayacak şekilde geliştirilmiş özel tarifler içerir.

Detoks suyu evde nasıl yapılır?

Sürahi veya şişeye su, limon, salatalık ve naneyi alıp iyice karıştırın. Kapağını kapatıp en az 5 saat veya geceden sabaha kadar bekletin. Detoks suyundaki malzemeler içinde kalacak şekilde, gün boyunca özellikle öğünlerden önce bir bardak olmak üzere, uyanıp uyuyana kadar olan sürede detoks suyunu içip bitirmelisiniz.

7 gun Detox nasil kullanilir?

Nasıl Kullanılır ? Kullanımı günde 2 defa yapılabilir.. Sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce bir bardak sıcak suya ve ılık suya karıştırarak tüketin (Sonradan buzda atabilirsiniz). Akşam aç karnına yemekten yarım saat önce bir kase yoğurda katarak karıştırın ve tüketiniz.

7 Day Detox nasıl kullanılır?

Sabahları sıcak yâda ılık suya atılarak tüketilen ve bu sayede bağırsakları temizleyen 7 Days Detox, akşamları yemekten önce yoğurda karıştırılarak tüketilir ve iştahı keser. İlk kullanımdan itibaren kişiye tokluk hissi veren bu ürün, antioksidan özelliği ile vücuttaki toksinlerin atılmasında oldukça etkilidir.