Fortis kimle birleşti?

İçindekiler:

  1. Fortis kimle birleşti?
  2. Fortis Bankası ne oldu?
  3. Fortis Bankası hangi bankaya devredildi?
  4. Fortis Bankı kim aldı?
  5. Türk Dış Ticaret Bankası Nereye devredildi?
  6. Türk Dış Ticaret Bankası hangi banka oldu?
  7. Tütüncüler Bankası Nereye devredildi?
  8. Türk Ticaret Bankası satılıyor mu?
  9. Türk Ticaret Bankasına ne oldu?
  10. Emlak Kredi Bankası Nereye devredildi?
  11. Iktisat bankası nereye devredildi?

Fortis kimle birleşti?

(Fortis Bank)'ın tüzel kişiliğinin sona erdirilmesi suretiyle tüm hak, alacak, borç ve yükümlülükleri (aktif ve pasifi) ile kül halinde Türk Ekonomi Bankası A.Ş.'ye (Türk Ekonomi Bankası) devri yoluyla iki bankanın birleşmesine ilişkin pay değişim işlemlerinin 16.02.2011 tarihinden itibaren gerceklestirileceği ...

Fortis Bankası ne oldu?

Türk Ekonomi Bankası, Fortis Bank'ın tüzel kişiliğinin sona erdirilmesi suretiyle tüm hak, alacak, borç ve yükümlülükleri (aktif ve pasifi) ile kül halinde TEB'e devri yoluyla iki bankanın birleştirilmesi hususunun onaylandığını bildirdi.

Fortis Bankası hangi bankaya devredildi?

Türk Dış Ticaret Bankası A.Ş.'nin ödenmiş sermayesinin % 89,34'ü, 4 Temmuz 2005 tarihinde Fortis Bank NV-SA'ya devredilmiştir. tarihi itibarıyla Fortis Bank olarak geçmiştir.

Fortis Bankı kim aldı?

Belçika Devleti, aynı tarihlerde, Fransız BNP Paribas ile, Fortis Bank Belçika'nın yüzde75 hissesinin, 9 milyar avro karşılığında BNP Paribas'a satışını öngören bir protokol imzaladı. Bu şekilde BNP Paribas yüzde 75 hisse sahibi olarak Fortis Bank Belçika'nın dolayısıyla Fortis Bank Türkiye'nin de ana sermayedarı oldu.

Türk Dış Ticaret Bankası Nereye devredildi?

Türk Dış Ticaret Bankası A.Ş.'nin ödenmiş sermayesinin % 89,34'ü, 4 Temmuz 2005 tarihinde Fortis Bank NV-SA'ya devredilmiştir. Bu tarih itibarıyla banka, özel sermayeli mevduat bankaları grubundan Türkiye'de kurulmuş yabancı sermayeli bankalar grubuna geçmiştir.

Türk Dış Ticaret Bankası hangi banka oldu?

Doğan Holding, Dışbank'taki yüzde 89.34'lük payını resmen Avrupa'nın en büyük bankalarından Fortis Bank'a devretti. Dışbank'ın Fortis Bank'a devir işlemleri, düzenlenen imza töreniyle tamamlandı.

Tütüncüler Bankası Nereye devredildi?

Daha sonra Egebank A.Ş., Bank Kapital Türk A.Ş., Yurt Ticaret ve Kredi Bankası A.Ş. ve Türkiye Tütüncüler Bankası Yaşarbank A.Ş. tarihinde; Ulusal Bank T.A.Ş ise tarihinde Sümerbank A.Ş. bünyesinde birleştirilmiştir.

Türk Ticaret Bankası satılıyor mu?

Marka Yatırım Holding, Türk Ticaret Bankasını satın alma sürecini askıya aldı. Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, hedeflere ulaşıldıktan sonra görüşmelere tekrar başlanacağı belirtildi.

Türk Ticaret Bankasına ne oldu?

Banka, 1998'de ihaleyle iş adamı Korkmaz Yiğit'e satıldı, ancak ihale kısa süre sonra iptal edildi. 1997-2000 yılları arasında toplam 952 milyon 4 dolar kaynak aktarımına rağmen satış imkânı bulunamayan bankanın 1 Temmuz 2001'de bankacılık yapma ve mevduat toplama yetkisi kaldırıldı.

Emlak Kredi Bankası Nereye devredildi?

BDDK'nın 6 Temmuz 2001 tarihli Kararı doğrultusunda Türkiye Emlak Bankası A.Ş., aktif ve pasifleri ile TC Ziraat Bankası A.Ş.'ye devredilmiştir.

Iktisat bankası nereye devredildi?

Şubat ayının 2. yarısında başlayan para piyasalarındaki krizin bankacılık sektöründeki ilk faturası, 2 bankaya çıktı. 28 Şubat'ta Halit Cıngıllıoğlu'nun Ulusal Bank'ından sonra, 15 Mart'ta Erol Aksoy'un İktisat Bankası, sabah erken saatlerde gerçekleştirilen bir operasyonla Fon'a devredildi.