Evde temizlikçi sigortası ne kadar?

İçindekiler:

  1. Evde temizlikçi sigortası ne kadar?
  2. Günlük sigorta primi ne kadar 2021?
  3. 1 günlük sigorta olur mu?
  4. Kısmi süreli iş sözleşmesi en az kaç gün?
  5. Puantaj usulü çalışma nedir?

Evde temizlikçi sigortası ne kadar?

İsteğe bağlı sigorta primleri bu yıl en düşük bin 144 lira olacak. Esnaf muaflığından yararlanan kadınların isteğe bağlı sigorta primleri de bu yıl bin 68 lira olarak yatırılacak. Ev hizmetlerinde basım, temizlik, bahçe işlerini yapanlara işverence ayda 10 gün çalışanlar için 447.19 lira prim yatırılacak.

Günlük sigorta primi ne kadar 2021?

1/1/2021 ila 31/12/2021 tarihleri arasında sigorta primine esas; Günlük kazanç alt sınırı : 119,25 TL. Aylık kazanç alt sınırı : 3.577,50 TL. Günlük kazanç üst sınırı : 894,38 TL.

1 günlük sigorta olur mu?

GÜNLÜK 1.35 TL PRİM Mevzuatta yapılan değişiklik sonrasında gündelikçiler için kolay sigorta hükümleri uygulanıyor. Klasik yöntemle form doldurarak sosyal güvenlik merkezleri üzerinden sigorta yaptırılabileceği gibi, e-devlet üzerinden veya SMS ile sigorta yaptırmak da mümkün.

Kısmi süreli iş sözleşmesi en az kaç gün?

3.3.Kısmi süreli çalışmalarda azami 20 gün kuralı Yukarıda da belirttiğimiz üzere, işyerinde tam süreli iş sözleşmesi ile yapılan emsal çalışmanın üçte ikisi oranına kadar yapılan çalışmalar kısmi süreli çalışma olarak kabul edilmektedir.

Puantaj usulü çalışma nedir?

Puantaj, bir işletmede çalışanların saat ya da gün bazında çalışma sürelerinin kayıt altında tutulması ve raporlanmasıdır. Farklı sektörlerde farklı şekillerde kullanılan puantaj, temel olarak mesainin saat üzerinden hesaplanmasıdır.