Mixim ne demek?

İçindekiler:

  1. Mixim ne demek?
  2. Maksim ne demek türkçesi?
  3. Maksim nedir ne demek?
  4. Mix Colour ne demek?
  5. Deplasman 15 üst ne demek?
  6. 25 gol üstü nedir?
  7. Kuponda 25 üst ne demek?
  8. Ilk yarı 25 üstü ne demek?

Mixim ne demek?

i., s. (çoğ. -ma veya -mums) azami derece, maksimum; gaye; s. azami, en çok, en ziyade.

Maksim ne demek türkçesi?

(Lat. maxima regula = en yüksek kural, temel kural) : 1. Ahlak ilkesi. 2-(Kant'ta) Tek kişinin, kendi istenç ve eylemlerini belirlemek üzere koyduğu ahlak ilkesi; genel geçer olan nesnel ahlak yasasının karşısında, öznel -> ilke.

Maksim nedir ne demek?

“[İng. maxim; Fr. maxime; Al. maxime] Genel olarak bir bireyin benimseyebileceği ya da bireye, eylemlerinde iyi bir yol gösterici olarak kabul etmesi tavsiye edilen davranış kuralı. Mantıktaki, genel bir kabul gören iddia ya da kural. Kant'ın ahlak felsefesinde, ahlaki özne için geçerli olduğu görülen pratik bir ilke.

Mix Colour ne demek?

Tigi Mix renkler, saf pigmentlerden oluşan krem boyadır. Mix Renkler, bir ressamın paletindeki gibi içerisinde çok sayıda rengi ve tonu barındırır. Tüm Tigi boyaları ile karıştırarak yada tek başına kullanılmak üzere tasarlandı. Saçınızın tonunu 4 tona kadar açmanıza olanak sağlar.

Deplasman 15 üst ne demek?

Ms 0 ve 1.

25 gol üstü nedir?

2,5 üst bahsi oynanacak bir maçta en az 3 gol olacağı yönünde yapılan bahis tahminidir. Yine Beşiktaş ile Trabzonspor arasında bir maç oynanacağını varsayalım. Bu maçta Beşiktaş ile Trabzonspor'un birbirlerine atacakları gollerin toplamının en az 3 gol olması gerekir ki oynanan 2,5 üst bahsi tutsun.

Kuponda 25 üst ne demek?

İddaa oynamanın birçok farklı türü vardır. ... İddaa 2.

Ilk yarı 25 üstü ne demek?

iddaa 2.