CK Boğaziçi abonelik iptali nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. CK Boğaziçi abonelik iptali nasıl yapılır?
  2. Elektrik abonelik iptali nereden yapılır?
  3. Kiracı elektrik aboneliği iptali nasıl yapılır?
  4. Boğaziçi Elektrik nasıl kapatılır?
  5. Elektrik Abone iptal ücreti ne kadar?
  6. Elektrik aboneliği iptali e-devlet nasıl yapılır?
  7. Enerjisa sözleşme iptali nasıl yapılır?

CK Boğaziçi abonelik iptali nasıl yapılır?

Abonelik iptali, abonenin kendi başvurusu ile gerçekleştirilebilir. Abone adına vekil ya da yetkili işlem yapacaksa, içinde elektrik işlemleri yapabileceğine dair ifade bulunması şartıyla noter onaylı vekaletnamenin aslı/ ıslak imzalı yetki belgesi ile vekil veya yetkili kişi de başvuru yapılabilir.

Elektrik abonelik iptali nereden yapılır?

Abonelik iptalini elektrik şirketinin müşteri merkezinden ya da internet sitesinden yapmak mümkündür. Elektrik şirketiniz online abonelik iptali hizmeti vermiyorsa müşteri merkezine şahsen başvurmalısınız. Başkası adına işlem yapmak için, noter onaylı vekaletname gerekir.

Kiracı elektrik aboneliği iptali nasıl yapılır?

Peki kiracı elektrik aboneliği iptali nasıl olur? Kiracı elektrik aboneliği iptali için; Abonenin ya da vekilinin, tüzel kişiliklerde yetkilinin yazılı başvurusu ve nüfus cüzdan fotokopisi ile en yakın hizmet noktasına başvurması gerekiyor. Bunun yanı sıra, ev sahipleri de kiracısının aboneliklerine son verebiliyor.

Boğaziçi Elektrik nasıl kapatılır?

İstanbul CK Boğaziçi Elektrik aboneliğini iptal etmek için kullanabileceğiniz üç farklı yöntem bulunuyor. Bunlardan ilki BEDAŞ merkezini ziyaret etmek, ikincisi müşteri hizmetleri ile işlemleri başlatmak ve üçüncüsü yani en kolay yöntem ise internet şube vasıtasıyla aboneliği iptal etmektir.

Elektrik Abone iptal ücreti ne kadar?

Mesken, Şehit Aileleri ve Muharip Gaziler için ulusal olarak uygulanmak üzere EPDK tarafından 33 TL/kW olarak belirlenmiştir. Bu rakam sanayi ve ticarethaneler için 93,7 TL/kW, tarımsal sulama, aydınlatma ve diğerleri için ise 44,5 TL/kW olarak resmi gazetede kurul kararı ile duyurulmuştur.

Elektrik aboneliği iptali e-devlet nasıl yapılır?

e-Devlet'te oturum açtıktan sonra açılan listeden aboneliğinizi iptal etmek istediğiniz şirketi seçin. 4-) Abonelik iptali yapacağınız şirketin adına ulaştıktan sonra iptal ya da fesih olan başlığı seçiniz. Söz konusu şirket için 'abonelik sorgula' bağlantısına tıklayın.

Enerjisa sözleşme iptali nasıl yapılır?

Sözleşme sonlandırma işleminiz için size en yakın hizmet noktamızdan, 4 numaralı Çağrı Merkezimizden, Online Hizmetler Merkezimiz üzerinden, Enerjisa Mobil üzerinden ya da e-Devlet üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz.