Yönetici asistanı ne kadar maaş alır?

İçindekiler:

  1. Yönetici asistanı ne kadar maaş alır?
  2. Üst Düzey Yönetici Asistanliği nedir?
  3. Yönetici kaç para alır?
  4. Yönetici aidat öder mi?

Yönetici asistanı ne kadar maaş alır?

Ortalama olarak yönetici asistanı maaşları 4.100 TL olarak belirtilmiştir. Üst düzey yönetici asistanı olduklarında ise aldıkları maaşlar daha fazladır. O zaman en az 3.500 TL maaş alırlar. En fazla alacakları maaş ise 11.000 TL'dir.

Üst Düzey Yönetici Asistanliği nedir?

bir deneyim sağlayan genel müdüre kapsamlı olarak destek sağlar. gelmeden sorunların çözümünü sağlar. Gelen randevu istek ve taleplerini önceden değerlendirerek etkili bir randevu takvimi hazırlayarak yöneticisi olduğu genel müdüre sunumunu yapar. Yazışmaları yönetir, gelen aramaları yönlendirir.

Yönetici kaç para alır?

Apartman yönetim planında yöneticiye bir ücret ödenmeyeceği belirtilmişse, yönetici kat maliklerinden biri ise ücret almaz. Fakat uğraşlarının karşılığı olarak genelde aidatlardan muaf tutulabilir. Kat malikleri kulununca yöneticinin giderlere katılıp, katılmayacağı eğer katılacaksa ne oranda katılacağı belirlenir.

Yönetici aidat öder mi?

Eğer bu konuda kat malikleri kurulu seçilen yöneticinin ücreti veya yönetim giderlerine katılıp katılmayacağı konusunda herhangi bir karar almamış ise mevcut yönetici kendisine düşen yönetim giderlerinin yarısına katılmaz yani ödemez. ...