Ronaldo Türk Telekom kaç para aldı?

İçindekiler:

  1. Ronaldo Türk Telekom kaç para aldı?
  2. Ronaldo Türk mü?
  3. Ronaldo hangi reklam?
  4. Ronaldo Instagram ne kadar kazanıyor?
  5. Ronaldo ne kadar para kazanıyor?
  6. Ronaldo nasil bir insan?
  7. Ronaldo'nun yönetmeni kimdir?
  8. Ronaldo yılda ne kadar kazanıyor?
  9. Ümmiye teyze kim?

Ronaldo Türk Telekom kaç para aldı?

Türk Telekom'un 4.5G reklamlarında oynayan Cristiano Ronaldo'nun 2 milyon Euro ücret aldığı iddia edildi. 1 Nisan itibariyle GSM operatörleri 4.5G'ye geçişi tamamlarken, birbirinden farklı reklam kampanyalarıyla da fark yaratmaya çalışıyor.

Ronaldo Türk mü?

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (Portekizce telaffuz: [kɾiʃ'tjɐnu ʁuˈnaɫdu]; d. ; Funchal, Madeira), sol kanat ve santrafor mevkilerinde oynayan Portekizli millî futbolcudur.

Ronaldo hangi reklam?

Ronaldo, 2006 Dünya Kupası sırasında Coca-Cola'nın Çin'de yayınlanan bir reklamında oynamıştı. Reklamın sosyal medyada yayılmasının ardından bazı kullanıcılar Ronaldo'yu "ikiyüzlülükle" suçladı.

Ronaldo Instagram ne kadar kazanıyor?

Ünlü futbolcu Christiano Ronaldo, Instagram'da herhangi bir ürünün promosyonu için paylaşacağı tek mesajla 1,6 milyon dolar kazanarak Instagram'ın yıllık ünlü zenginler listesinde ilk sıraya yükseldi.

Ronaldo ne kadar para kazanıyor?

Habere göre İngiliz devi 36 yaşındaki yıldız futbolcu için yıllık 20 milyon euro'luk bir teklif sundu. Juventus'tan yaklaşık 32 milyon euro yıllık garanti ücret kazanan Ronaldo'nun kendisine gelecek ideal bir teklifi kabul etmeye istekli olduğu vurgulandı.

Ronaldo nasil bir insan?

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, tarihinde Portekiz'in Madeira şehrinde dünyaya gelmiştir. Portekiz milli takımının da formasını giyen Ronaldo, 2009 yılından beri, Real Madrid adını mücadele etmektedir. ... Koyu bir Katolik aile içinde dünyaya gelen Ronaldo, oldukça duygusal ve dinine bağlı bir kişiliktir.

Ronaldo'nun yönetmeni kimdir?

Ümmiye Koçak
Doğum Çelemli, Yüreğir, Adana
İkametArslanköy, Toroslar, Mersin
VatandaşlıkTürkiye
MeslekYönetmen, oyuncu, çiftçi ve yazar
3 satır daha

Ronaldo yılda ne kadar kazanıyor?

Cristiano Ronaldo'ya yıllık 20 milyon euro.

Ümmiye teyze kim?

New York Avrasya Film Festivali'nde 'Sinemada En İyi Avrasyalı Kadın Sanatçı' ödülünü alan 'Yün Bebek' filminin yazarı, yönetmeni ve Arslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğu'nun kurucusu. Ümmiye Koçak, 1957 yılında Adana'da Çelemli Köyü'nde 10 çocuklu bir ailenin altıncı çocuğu olarak doğmuştur.