Antalya Saklıkent Kayak Merkezi nereye bağlı?

İçindekiler:

  1. Antalya Saklıkent Kayak Merkezi nereye bağlı?
  2. Antalya Saklıkent hangi dağda?
  3. Saklıkent teleferik ne kadar?
  4. Antalya Saklıkent kaç km?
  5. Antalya kayak merkezi hangi dağda?
  6. Saklıkent kaç metre?
  7. Saklıkent teleferik kaç metre?
  8. Saklıkent Kayak Merkezi ne zaman açılıyor?

Antalya Saklıkent Kayak Merkezi nereye bağlı?

Saklıkent kayak merkezi Antalya ilinin batısında bulunuyor. Beydağları üzerine kurulu olan Saklıkent kayak merkezi Antalya merkeze 45 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Saklıkent kayak merkezi Antalya Havaalanı'na 65 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Antalya Saklıkent hangi dağda?

Saklıkent kayak merkezi, Torosların Beydağları kısmında yer alan Bakırlıdağı kuzey yamacına kurulmuş 500 dağ evi ve kayak tesislerinden oluşan bir kayak kompleksidir.

Saklıkent teleferik ne kadar?

Antalya Saklıkent Kayak Merkezi 2021 yılı Teleferik Telesiyej ücretleri (skipass): TL. 20 çıkış: 180 TL. 1 günlük skipass ücreti: 100 TL.

Antalya Saklıkent kaç km?

Antalya Saklıkent Arası Kaç Km? Saklıkent ile Antalya arası mesafe D330 karayolunu kullanarak 195 Km ve yaklaşık 2 saat 41 dakika uzaklıktadır.

Antalya kayak merkezi hangi dağda?

Torosların Beydağları kısmında yer alan Bakırlıdağ kuzey yamacına kurulmuş 500 dağ evi ve kayak tesislerinden oluşan bir kayak kompleksidir. Akdeniz`e ve Ekvator`a en yakın kayak tesislerinden birisi olan Saklıkent kayak merkezinde Aralık 10 – Nisan 10 arasında yaklaşık 120 gün kaliteli kayak imkânı vardır.

Saklıkent kaç metre?

Saklıkent, Torosların zirvesindeki Bakırlıdağ'ın kuzey yamacına kurulmuş, yaklaşık 500 dağ evi ve kayak tesislerinden oluşan bir kayak kompleksi. 1850'den başlayıp 2547 metre irtifaya uzanan Saklıkent Kayak Merkezi, Akdeniz sahiline en yakın kayak tesislerinden.

Saklıkent teleferik kaç metre?

En uzun pisti, yaklaşık 4000 metre uzunluğunda olup, profesyonel kayakçılara hitap ediyor. metre uzunluğundaki pist, snowboard ve orta seviyedeki kayakçılara hitap ediyor. Baby lift eşliğinde, yeni kayak ve snowboard öğrenenler için 300 metre uzunluğuna bir pist bulunuyor.

Saklıkent Kayak Merkezi ne zaman açılıyor?

Antalya Saklıkent Kayak Merkezi Antalya ilinde bulunduğu için kayak mevsimi de oldukça kısa olarak bilinir. Bu nedenle Antalya Kayak Sezonu Aralık ayının sonu Ocak ayını başı gibi açılır. Bu kayak sezonu ise Mar ayının sonlarına doğru biter.