Brokoli kürü neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Brokoli kürü neye iyi gelir?
  2. Prostat icin brokoli kuru nasil yapilir?
  3. Brokoli kürü ne kadar kullanılmalı?
  4. Brokoli kürü zayıflatır mı?
  5. Brokoli haşlama suyu ne işe yarar?
  6. Brokoli suyu nasil kullanilir?

Brokoli kürü neye iyi gelir?

Bu kür, aynı zamanda erkeklerde sıkça görülen prostat büyümesi sorununa iyi geliyor. Prostat iltihaplanmalarını da en aza indiriyor, iltihaplanma riskini ortadan kaldırıyor. Düzenli olarak kullanıldığında içindeki kalsiyum sayesinde kemik erimesi olarak da bildiğimiz osteoporoz hastalığına iyi geliyor.

Prostat icin brokoli kuru nasil yapilir?

Kaynamakta olan 1 litre suya 200-250 gram brokoli atın. Hafif ateşte 4-5 dakika haşlayın. Ilıdıktan sonra suyu süzerek brokolilerden ayırın. Suyun üçte birini sabah, üçte birini öğlen, son kalan üçte birini de akşam aç karnına için.

Brokoli kürü ne kadar kullanılmalı?

Üçte birini sabah, üçte birini öğlen ve son kalan üçte biri de akşam aç karnına içilir. Brokoli suyunu içtikten sonra 20 dakika su hariç herhangi birşey tüketilmemelidir. Her yedi günlük uygulamanın sonunda üç gün ara verilir. Toplam uygulama zamanı 21 gün olmalıdır (üç günlük aralar hariç).

Brokoli kürü zayıflatır mı?

Zengin miktarda lif içermesinin ve bütün lif içeren besinlerin zayıflamaya yardımcı olmasının dışında sindirim sistemi sağlığına ciddi katkılarda bulunabilirler. Bu sebepten dolayı öğünlerde brokoliye yer verilerek kilo verme sürecini hem hızlandırır hem de sağlıklı bir şekilde kilo verilmesini sağlar.

Brokoli haşlama suyu ne işe yarar?

Brokoli suyu haşlanmış ve buharla pişirilen brokoli ile benzer faydaları olan brokoli suyu vücutta şu durumlarda koruyuculuk sağlar: Kansere karşı koruma sağlar. Kemikleri güçlendirir. Bağışıklığı korur.

Brokoli suyu nasil kullanilir?

Elde ettiğiniz suyu üç eşit parçaya bölün. Böldüğünüz üç parçanın birini sabah, birini öğlen, birini de akşam yemeğinden önce aç karnına için. İçtikten sonra yarım saat herhangi bir şey yiyip içmeyin. Her 7 günlük uygulamadan sonra 3 gün ara verin. 3 günün bitiminde küre tekrar başlayın.