LGS birincileri hangi kolejden?

İçindekiler:

  1. LGS birincileri hangi kolejden?
  2. 2020 LGS Konya birincileri hangi okullardan?
  3. 2019 LGS 1 si kim?
  4. LGS'de hangi okula gideceğimi nasıl öğrenebilirim 2021?
  5. LGS sınavı kim yapıyor?

LGS birincileri hangi kolejden?

Liselere Geçiş Sınavı'nın (LGS) birincileri belli oldu. Yaklaşık 1 milyon öğrencinin katılım gösterdiği sınavda Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; 97 öğrenci 500 tam puan aldı. 12 Türkiye birincisi ise Bahçeşehir Kolejinden çıktı.

2020 LGS Konya birincileri hangi okullardan?

Yıl Cumhuriyet Ortaokulundan Ümmü Yaren Gökmen, Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulundan Muhammed Hakan Ekinci, Özel Akşehir Final Ortaokulundan Muhammet Efe Aydın, Selçuklu Özel Temel Değerler Ortaokulundan Kerem Furkan Doğan, Selçuklu Özel Konya Esentepe Ortaokulundan Mahmut Ekin Toprak ve Selçuklu Özel Profesyonel ...

2019 LGS 1 si kim?

Sınavda 36 ilden 97 öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı. Malatya Çamlıca Koleji ortaokul öğrencisi Alperen Yıldırım da tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu.

LGS'de hangi okula gideceğimi nasıl öğrenebilirim 2021?

Hangi liseye gidileceği e-okul üzerinden sorgulanabiliyor. Sorgulama için http://sonuc.meb.gov.tr/ adresine T.C. kimlik no ve doğum tarihi bilgileri girilmesi gerekiyor. LGS TERCİH SONUÇLARI 2021 AÇIKLANDI!

LGS sınavı kim yapıyor?

Liselere Geçiş Sistemi (LGS), Türkiye'de Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 2017-2018 eğitim öğretim yılı ile uygulanmaya başlanan ve her yıl yapılan ilköğretimden ortaöğretime geçiş sınavı sistemi.