Adaçayı tütsü olarak kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Adaçayı tütsü olarak kullanılır mı?
  2. Adaçayı yaktıktan sonra ne yapılmalı?
  3. Adaçayı yakmak ne anlama gelir?
  4. Adaçayı tütsüsü sinek kovar mı?

Adaçayı tütsü olarak kullanılır mı?

Tütsü, iç mekanlardaki atmosferi temizleyen, kötü enerjileri yok eden bir güce sahiptir. ... Tütsü yakmayı sevenler adaçayını da zaman zaman tercih eder. Bir çeşit doğal tütsü olan adaçayı, pek çok kişinin hayatına ufak dokunuşlar yapar.

Adaçayı yaktıktan sonra ne yapılmalı?

Adaçayı yakmak; astım, alerji, bronşit ve diğer solunum rahatsızlıkları olanlar için bir nimet olabilir. Ancak tütsüleme sırasında dumanı solumak, herhangi bir solunum rahatsızlığını kötüleştirebilir. Odaya girmeden önce duman temizlenene kadar bekleyin. Tütsüleme sonrası pencerenizi açıp havalandırabilirsiniz.

Adaçayı yakmak ne anlama gelir?

Pencerelerden birini açık bırakırsanız adaçayının dumanı evinizin negatif havasıyla beraber dışarıdaki temiz hava, yani temiz enerji ile yer değiştirecektir. Yine inanışa göre adaçayı yakmak nazar ve kötü düşünceyi de uzak tutar.

Adaçayı tütsüsü sinek kovar mı?

Bu yüksek frekanslı, şifalı bitki ortamdaki düşük frekanslı enerjiyi yok eder. Bunun yanı sıra ortamda, gözün göremediği zararlı bakterileri yok eder. Ada çayının kendine has kokusu, haşerelerin ve sineklerin ortamdan uzaklaşmasını sağlar. Aslında adaçayı bitkisi doğal bir sinek kovucudur!