The Society dizisi kaç sezon?

İçindekiler:

  1. The Society dizisi kaç sezon?
  2. The Society 2 sezon gelecek mi?
  3. The Society 2 sezon neden iptal edildi?
  4. The Society konusu ne?
  5. I am not okay with this 2 sezon olacak mı?
  6. It's Okay to not be okay 2 sezon gelecek mi?
  7. Grand Army 2 sezon ne zaman?
  8. The Society neden bitti?
  9. Deadly Class konusu ne?
  10. Greenhouse Academy konusu ne?
  11. I am not okay with this neden iptal?
  12. Im not okay with this kaç bölüm?
  13. Locke and Key +18 mi?
  14. Locke & Key kac sezon?
  15. It's Okay to not be okay konusu ne?
  16. It's Okay to not be okay kaç bölüm olacak?
  17. Grand Army kaç sezon?
  18. Grand Army ne anlatıyor?

The Society dizisi kaç sezon?

The Society dizisi sadece bir sezondan oluşmaktadır. 2019 yılında yayınlanmaya başlanmış olan bir dizidir. Dizinin her bölümü yaklaşık olarak 60 dakika kadar sürmektedir. Aynı zamanda da bir sezonda sadece on bölüm bulunmaktadır. Dizinin ikinci sezonu henüz bulunmamaktadır.

The Society 2 sezon gelecek mi?

Maalesef The Society bizimle beraber devam edemeyecek. ' açıklamasında bulundu. Başta Şovun yaratıcılarından Christopher Keyser olmak üzere oyuncu kadrosuna da teşekkür eden Netflix, Mayıs 2020'de 2.sezonu çıkması beklenen dizinin yayınlanmayacağını hayranlarına duyurdu.

The Society 2 sezon neden iptal edildi?

Günümüzün “Sineklerin Efendisi” hikayesi olarak geçen The Society de iptal edilen diziler kervanına ne yazık ki katıldı. New England'ın banliyölerinde geçen dizi koronavirüslü ilgili lojistik sorunlar nedeniyle Netflix tarafından iptal edildi.

The Society konusu ne?

The Society, gizemli bir şekilde zengin New England kasabasına tıpa tıp benzeyen başka bir yere gönderilen bir grup gencin hikayesini konu ediyor. Gençler, yaşadıkları kasabanın benzeri olan bu yerde ailelere dair hiçbir ize rastlamaz.

I am not okay with this 2 sezon olacak mı?

“The Society”, Netflix'te planlandığı gibi ikinci sezon için geri dönmeyecek ve yayıncı “I Am Not Okay With This” adlı diziye de ikinci sezon onayı vermedi. Şubat ayında ilk sezonunun tekrar yayınlanmasının ardından ikinci dizi yenilenmiş, ancak resmi olarak açıklanmamıştı.

It's Okay to not be okay 2 sezon gelecek mi?

Bir Netflix sözcüsü yaptığı açıklamada, "The Society" ve "I Am Not Okay with This" dizisinin ikinci sezonlarına devam etmeme konusunda zor bir karar verdik. Covid-19 tarafından yaratılan koşullar nedeniyle bu kararları almak zorunda olduğumuz için hayal kırıklığına uğruyoruz ve bu içerik oluşturuculara minnettarız.

Grand Army 2 sezon ne zaman?

İlk sezonuyla Ekim ayında ekrana gelen gençlik dizisi Grand Army'nin ikinci sezonunun olmayacağı açıklandı. Sezonu 9 bölümden oluşan dizi, Katie Cappiello'nun 2013 yapımı tiyatro oyunu Slut: The Play'den esinlenilerek hazırlandı ve dizinin uyarlamasında Cappiello görev aldı.

The Society neden bitti?

Dizinin gelecek ay çekimlere dönebileceği konuşulurken iptal kararı çıktı. Deadline'ın haberine göre prodüksiyon tarihlerindeki belirsizlikler, The Society'nin geniş kadrosunu bir araya toplamanın zorluğu, salgın nedeniyle bütçenin beklenmedik şekilde artması gibi nedenlerden dolayı diziyi çekmekten vazgeçildi.

Deadly Class konusu ne?

'Deadly Class', 80'lerin sonunda geçen karanlık bir büyüme hikayesini ele alıyor. Hikaye evsiz bir gencin, dünyanın en mafyatik ailelerinin çocuklarını gönderdiği bir özel okula adım atmasıyla başlıyor. Genç adam ahlaki değerlerini korumaya çalışırken hayatta kalabilmek için çeşitli metotlar üretmek zorunda kalacaktır.

Greenhouse Academy konusu ne?

Greenhouse Academy, elit öğrencilerin bulunduğu bir yatılı okulda yaşananları konu ediyor. Hayley ve Alex, astronot olan annelerinin ölümü ile büyük bir yıkıma uğrar. Gençler, bir yandan annelerinin yokluğuna alışmaya çalışırken bir yandan da hayatlarını düzene sokmaya çalışır.

I am not okay with this neden iptal?

Platform, sürpriz bir kararla The Society ve I Am Not Okay With This'i iptal etti. İptalin nedeni ise "pandeminin" sebep olduğu sorunlar. Netflix, geçtiğimiz yaz The Society dizisine 2. sezon onayı verdiğini açıklamıştı. Yıl sonunda ekrana gelmesi planlanan yeni sezonun çekimlerine Covid-19 nedeniyle başlanamadı.

Im not okay with this kaç bölüm?

Dizi ayrıca aynı The End Of F***ing World gibi Charles Forsman'ın çizgi romanından uyarlama olarak yapılmış. I Am Not Okay With This, Netflix dizilerinden Stranger Things'in yaratıcısının kaleminden çıkma bir yapım olma özelliği taşıyor. Dizi, 20-25 dakikalık bölümlerden oluşuyor.

Locke and Key +18 mi?

Son olarak Hulu, diziyi yapmak istemiş ama 2018'de çekilen pilot bölümden sonra onlar da vazgeçmişler. ... İlk sezonun tamamını izleme şansını bulduğum dizinin aslında büyük bir handikapı var. Baş karakterleri dolayısıyla bir ergen dizisi havasında olmasına rağmen Locke & Key'in yaş sınırı 18+ yaş.

Locke & Key kac sezon?

1 Locke & Key/Sezon sayısı

It's Okay to not be okay konusu ne?

Asosyal bir çocuk kitabı yazarı ile psikiyatri koğuşunda çalışan fedakâr bir bakıcının yolları kesişince önlerinde duygusal iyileşmeye giden sıra dışı bir yol açılır. Sevgi insanları iyileştirir ve dönüştürür. Bu sıra dışı romantik dizide Kim Soo-hyun ("My Love from the Star") başrolde.

It's Okay to not be okay kaç bölüm olacak?

Psycho But It's Okay
DiliKorece
Bölüm sayısı16
Yapım
Yapım şirketiStudio Dragon Story TV Gold Medalist
15 satır daha

Grand Army kaç sezon?

1 Grand Army/Sezon sayısı

Grand Army ne anlatıyor?

Grand Army, Brooklyn'in en büyük devlet lisesinde okuyan, hayatta kalmak, özgürlüklerini kazanmak ve kendileri için iyi bir gelecek hazırlamak için çabalayan beş öğrencinin hayatına odaklanıyor. 16 yaşındaki Joey Del Marco, dışarı çıktığı bir gün üç arkadaşı tarafından taciz edilir.