Kadın tek başına hamile kalır mı?

İçindekiler:

  1. Kadın tek başına hamile kalır mı?
  2. Korunduğu halde hamile kalınır mı?
  3. Ilişkiden sonra adet oldum hamile kalınır mı?
  4. Kemik iliğinden sperm kim buldu?

Kadın tek başına hamile kalır mı?

Artık kadınların erkek spermine ihtiyaç duymadan çocuk yapması mümkün. New Scientist bilim dergisinin haberine göre İngiliz bilim insanları, kadının kemik iliğinden sperm geliştirdi. Artık kadınlar erkek spermine ihtiyaç duymadan çocuk sahibi olabilecek. Ancak bu yöntemle doğan tüm çocuklar kız olacak.

Korunduğu halde hamile kalınır mı?

Dünya Sağlık Örgütü rakamlarına göre, ideal ve mükemmel kullanımda dahi, prezervatifle gebelik riski % 2 civarındadır. Ancak toplumda prezervatifle ek yöntem olmadan korunurken gerçekte görülen gebelik oranları ise bunun çok üzerinde, yaklaşık  civarındadır.

Ilişkiden sonra adet oldum hamile kalınır mı?

İlişkiden 10 Gün Sonra Adet Oldum Hamile miyim? İlişkiden sonra zamanında her ay olduğu miktarda ve sürede adet olunmuşsa hamilelik sorgulamaya gerek yoktur.

Kemik iliğinden sperm kim buldu?

Profesör Kerim Nayernia kontrolündeki ekibin yöntemine göre, kadının kemik iliğinden kök hücreler alınıyor, daha sonra bu kök hücreler kimyasal madde ve vitaminler bir karışıma konularak dişi sperm hücreleri haline getiriliyor. Bu sperm hücreleri ise tüp bebek tedavi tekniğiyle yumurtayı döllemeye yarıyor.