Ardıç katranı sabunu nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Ardıç katranı sabunu nasıl kullanılır?
  2. Katranlı kükürtlü sabun neye iyi gelir?
  3. Ardıç Katranlı ve Kükürtlü sabun ne işe yarar?
  4. Ardıç kükürt sabunu ne işe yarar?
  5. OTAL Çam Katranlı ve Kükürtlü sabun ne işe yarar?
  6. Kükürtlü sabun kaşıntıya iyi gelir mi?
  7. OTAL Çam Katranlı ve Kükürtlü Sabun Nasıl Kullanılır?
  8. Otacı kükürtlü sabun nasıl kullanılır?

Ardıç katranı sabunu nasıl kullanılır?

Katranlı sabunu ilk önce suyun altına tutup ıslatın ardından cildinize ve ya saçınıza ovalayarak sürün. 2-3 dakika ovalamaya devam edin ve ardından su ile durulayınız. Özellikle sabunun köpüğünden yüzünüze, maske şeklinde de uygulayabilirsiniz. Sabunun muhafazası için mutlaka kuru bir yerde tutulması gerekmektedir.

Katranlı kükürtlü sabun neye iyi gelir?

- Sistit hastalığının oluşturduğu iltihapları giderir. - Ciltte oluşan sivilce ve lekelerinin giderilmesini sağlar. - Selülit tedavisine oldukça etkilidir. - Sedef, egzama ve mantar gibi hastalıklara iyi gelir.

Ardıç Katranlı ve Kükürtlü sabun ne işe yarar?

Ardıç katranı sabununun en önemli faydaları arasında akne oluşumunun engellendiği görülmektedir. Ardıç katranı sabunu ciltte oluşan akne oluşumunu engeller. Mevcut olan akneyi ise hızlı bir şekilde iyileştirir. Ciltte pek çok kez ortaya çıkan akne oluşumunu bu şekilde geçirebilmeniz mümkündür.

Ardıç kükürt sabunu ne işe yarar?

- Çam ardıç kükürt sabunu cildi derinlemesine temizleyip, nefes almasını sağlar. Temiz bir ciltte siyah nokta, sivilce gibi cilt problemleri ile karşılaşmazsınız. ... - Çam ardıç kükürt sabunu günümüz insanoğlunun korkulu rüyası olan, tıbbi bir çare yöntemi bulunmayan sedef hastalığı ve egzama için organik şifa kaynağıdır.

OTAL Çam Katranlı ve Kükürtlü sabun ne işe yarar?

Bileşimindeki kükürt ve çam katranı ile ciltteki ölü tabakanın soyulmasını sağlar, cildin yağ dengesini düzenlediğinden sivilce ve akne problemlerinin giderilmesine yardımcı olur. Saç dökülmesine ve kepeklenmeye karşı etkilidir.

Kükürtlü sabun kaşıntıya iyi gelir mi?

Düzenli kükürt sabunu kullanımı sayesinde ciltteki yağ salgısı da azalacaktır. Bunun yanı sıra kükürt sabunu egzama, sedef ve mantar gibi rahatsızlıkların giderilmesinde de önemli rol oynar. Aynı zamanda bu sabun kaşıntı ve uyuz sorunlarını da ortadan kaldırır.

OTAL Çam Katranlı ve Kükürtlü Sabun Nasıl Kullanılır?

Bileşimindeki hint yağı cildi yumuşatırken, saçları güçlendirir, canlandırır, dökülmesini en aza indirmeye yardımcı olur. Kullanım Şekli: Düzensiz ciltlerde günde iki kez köpürterek yıkanır. Problemli saçlar haftada en az 3 kez köpürterek yıkanır, birkaç dakika bekletilerek durulanır.

Otacı kükürtlü sabun nasıl kullanılır?

Otacı Otal Kükürtlü Sabun günlük kullanıma uygundur. Her gün yüzünüze ve vücudunuza köpürterek sürün ve bol su ile durulayın.