Kahve Dünyası nın sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Kahve Dünyası nın sahibi kimdir?
  2. Türkiyede kaç tane kahve dünyası var?
  3. Kahve Dünyası Ülker'in mi?
  4. Altinmarka nedir?
  5. Altın Marka kakao çekirdeği hangi ülkeden geliyor?
  6. Kahve Dünyası çikolata kim üretiyor?

Kahve Dünyası nın sahibi kimdir?

Alev Altınkılıç kimdir? Kahve Dünyası markasını dünya üzerinde söz sahibi yapan kadın girişimci Alev Altınkılıç, kurucu Birol Altınkılıç'ın eşi ve iki çocuk annesidir.

Türkiyede kaç tane kahve dünyası var?

Türkiye genelinde 10 tane Kahve Dünyası 'Al Götür' mağazası var.

Kahve Dünyası Ülker'in mi?

2007 yılı sonunda Ülker Grubu'nun Godiva'yı almasının ardından, çikolatada bir dünya markası daha Türk oluyor. Altınmarka Grubu'na ait olan Kahve Dünyası, İsviçre'nin en eski ve köklü çikolata markası olan Favarger'i satın alıyor.

Altinmarka nedir?

büyükçekmece'de üretim yapan kahve dünyası zincirleriyle bilinen altınkılıç grubunun çikolata firması. şirket merkezi istanbul'da, fındıklı ile kabataş arasındaki kahve dünyası (ki o da bir altınkılıç girişimidir) şubesinin yer aldığı binadadır.

Altın Marka kakao çekirdeği hangi ülkeden geliyor?

Kakao ve çikolata ürünlerinde kalitenin temel unsuru, ana hammaddesi olan çekirdeğidir. Altınmarka ürünleri; klasik, dolgun kakao lezzetini sağlayan, dünyaca tercih edilen birinci kalite Gana ve Fildişi Sahili menşeli kakao çekirdeklerinden imal edilmektedir.

Kahve Dünyası çikolata kim üretiyor?

1992 yılında kurulan ve bugün dünyanın 6'ıncı, Türkiye'nin ise en büyük kakao üreticisi olan Altınmarka Şirketler Grubu'nun 'gözbebeği' markası 'Kahve Dünyası' kahve ve çikolatayı birleştiren konseptiyle büyümeye devam ediyor.