Rtük Alo kaç?

İçindekiler:

  1. Rtük Alo kaç?
  2. Rtük kuralları nedir?
  3. Alo 178 ne demek?
  4. Rtük Başkanı kime bağlı?
  5. Yayın ilkeleri nelerdir?
  6. 179 nerenin numarası?
  7. Rtük Başkanı kim tarafından atanır?
  8. Yayın ilkeleri nedir?

Rtük Alo kaç?

Yayın içeriklerine dair şikayetlerinizi/beğenilerinizi ALO 1 1 178 RTÜK Çağrı Hattı aracılığıyla iletebilirsiniz. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız ise RTÜK Çağrı Hattı'na + 49 00 numarasını arayarak ulaşabileceklerdir.

Rtük kuralları nedir?

Rtük Kuralları genel olarak şu şekildedir. Program İçi Reklam Kuşakları” için maksimum yayın süresi 6 dakikadır. Aynı program içinde yayınlanan birbirinden bağımsız iki “Program İçi Reklam Kuşağı” arasında en az 20 dakika süre olmalıdır. ... Reklamların toplam yayın süresi kanalın günlük yayın süresinin % 20'ini geçemez.

Alo 178 ne demek?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, vatandaşların Üst Kurul ile daha kolay ve hızlı irtibat kurması, şikayetlerini ve taleplerini rahat iletebilmeleri için ALO 178'i hayata geçirdi.

Rtük Başkanı kime bağlı?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu
RTÜK
Kuruluş tarihi
Önceki kurumRadyo ve Televizyon Yüksek Kurulu
BağlılığıKültür ve Turizm Bakanlığı
Personel sayısı550
7 satır daha

Yayın ilkeleri nelerdir?

Yayın İlkeleri
  • Yayınlarda hiç kimse; ırkı, cinsiyeti, yaşı, sağlığı, bedensel özrü, sosyal düzeyi ve dini inançları nedeniyle kınamamak, aşağılamamak,
  • Düşünce, vicdan ve ifade özgürlüğünü sınırlayıcı; genel ahlak anlayışını, din duygularını, aile kurumunun temel dayanaklarını sarsıcı yada incitici yayın yapmamak,
Daha fazla öğe...

179 nerenin numarası?

Kamu hizmetlerini ilgilendiren talep ve şikayetlerin iletilebileceği Alo Valilik 179 hattı ile ilgili olarak Vali Dr. Ahmet CENGİZ: "Vatandaşlarımız talep, dilek ve şikayetlerini Valiliğimizin 179 numaralı hattına bildirebilecek, gelen çağrılar ivedilikle sonuçlandırılacaktır.

Rtük Başkanı kim tarafından atanır?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Türkiye'de faaliyet gösteren tüm radyo ve televizyonların yayınlarını denetleyen kamu kuruluşudur. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Üyelerini TBMM Genel Kurulu tarafından siyasi partilerin adayları arasından seçilir.

Yayın ilkeleri nedir?

Kişilerin özel yaşamı, kamu çıkarlarının gerektirdiği durumlar dışında, yayın konusu yapmamak, Soruşturulması gazetecilik olanakları içinde bulunan haberler, soruşturulmaksızın veya doğruluğuna emin olmaksızın yayınlamamak, ... Gazeteci, kaynaklarının gizliliğini korumalıdır.