El üzerindeki kahverengi lekeler nasıl geçer?

İçindekiler:

  1. El üzerindeki kahverengi lekeler nasıl geçer?
  2. El üzerindeki yaşlılık lekeleri nasıl geçer?
  3. Elde Çil neden olur?
  4. Deodorantlar koltuk altını karartır mı?

El üzerindeki kahverengi lekeler nasıl geçer?

İki çorba kaşığı taze limon suyu ve bir çorba kaşığı yoğurdu karıştırdıktan sonra ellerdeki kahverengi lekelerin üzerine sürün ve kuruduktan sonra soğuk su ilke durulayın. Rendelenmiş bir yaban turpunu 1 çorba kaşığı limon suyu ile karıştırdıktan sonra lekelerin üzerine sürün.

El üzerindeki yaşlılık lekeleri nasıl geçer?

NASIL HAZIRLANIR? Bir tatlı kaşığı sirke ve 1 tatlı kaşığı limonu bir bardağın içinde karıştırın ve karışımı 5 dakika bekletin. Ardından yaşlılık lekelerinin üzerine bir pamukla sürün. Bir ay boyunca haftada 3 kez uygulayarak lekelerin açılmasını sağlayın.

Elde Çil neden olur?

ÇİL NEDEN ÇIKAR? Çillerin genetik yatkınlık (kalıtım) ve güneşe maruz kalma kombinasyonunun bir sonucu olarak geliştiği düşünülmektedir. Cildin rengini veren pigment melanin cildin altında biriktiğinde çiller ortaya çıkar.

Deodorantlar koltuk altını karartır mı?

Ağdanın çok sıcak olması, jiletin deri yüzeyine hasar vermesi ve farklı epilasyon yöntemleri nedeniyle de kararma meydana gelebilir. Deodorant kullanımı da koltuk altı kararmasında etkilidir. Sadece dışarıdan uygulanan kozmetik ürünlerin kullanımı değil genetik yatkınlık da koltuk altı kararmasına neden olabilir.