Nadide Sultan kardeşi kimdir?

İçindekiler:

  1. Nadide Sultan kardeşi kimdir?
  2. Ali Nuri Türkoğlu kiminle evlendi?
  3. Nadide Sultan annesi kimdir?
  4. Nadide Sultan aslen nereli?
  5. Nadide Sultan kaç doğumlu?
  6. Hakan Yonat nereli?
  7. Nadide Sultan kaç yaşında hamile?
  8. Nadide Sultan ne zaman evlendi?

Nadide Sultan kardeşi kimdir?

Ali Nuri Türkoğlu

Ali Nuri Türkoğlu kiminle evlendi?

TRT1'in en çok takip edilen dizilerinden biri olan Payitaht Abdülhamid'te, "Emanuel Karasu" karakterini canlandıran Ali Nuri Türkoğlu, peyzaj mimarı Şeyma Devecioğlu ile nikah masasına oturdu. Türkoğlu'na, rol aldığı diziden tebrik mesajı geldi. Mesajda, 'Dizi oyuncumuz Ali Nuri Türkoğlu'na mutluluklar diliyorum.

Nadide Sultan annesi kimdir?

Hatice Özinattı

Nadide Sultan aslen nereli?

Nadide Sultan 15 Kasım 1976 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Konya'lıdır. İlk, orta ve lise eğitimini sırasıyla İdealtepe İlkokulu, Fenerbahçe Ortaokulu ve Lisesinde tamamlamıştır. Okul yıllarında sürekli müzikle iç içe olmuş ve Üsküdar Musiki Cemiyetine devam etmiştir.

Nadide Sultan kaç doğumlu?

15 Kasım 1976 (44 yıl yaşında)

Hakan Yonat nereli?

Aslen Konya'lıdır. İlkokulu İdealtepe İlkokulunda okudu. İdealtepe İlkokulu'nda okurken halk müziği korosunda, halk oyunları ekibinde ve bando takımında görev aldı. Orta ve lise eğitimini ise Fenerbahçe Ortaokulu ve Lisesinde tamamlamıştır.

Nadide Sultan kaç yaşında hamile?

2014 yılında Hakan Yonat ile evlenen şarkıcı Nadide Sultan bu sabah anne oldu. 41 yaşında anne olan Nadide Sultan'ın doğum haberi ise Instagram'dan paylaşıldı. Bebeğin elinin olduğu fotoğraf karesi; "Kaan Yonat dünyaya geldi. Ellerinizden öper.

Nadide Sultan ne zaman evlendi?

16 Ağustos 2014 (Hakan Yonat)