Oğuz Yılmaz Kimdir Hayatı?

İçindekiler:

  1. Oğuz Yılmaz Kimdir Hayatı?
  2. Oğuz Yılmaz ne hastalığından öldü?
  3. Oğuz Yılmaz'ın hastalığı nedir?
  4. Türkücü Oğuz Yılmaz neden öldü?
  5. Ankaralı Turgut nerede yaşıyor?
  6. Ankaralı Oğuz Yılmaz öldü mü?

Oğuz Yılmaz Kimdir Hayatı?

1968 yılında Sincan, Ankara'da dünyaya gelmiştir. Ailesi Kangal, Sivaslıdır. Müziği küçük yıllardan beri merak sarmıştır. Küçük yaşlarda Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği müzik yarışmalarına girerek müziğe başlamıştır.

Oğuz Yılmaz ne hastalığından öldü?

Çok sayıda hayran kitlesi bulunan ünlü ismin geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi. Ankara şarkıları ile bilinen ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz vefat haberiyle sevenlerini yasa boğdu... "Çekirge" gibi sevilen Ankara şarkılarının sahibi ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz hayatını kaybetti.

Oğuz Yılmaz'ın hastalığı nedir?

2004 yılında kendi müzik şirketiyle yoluna devam eden Oğuz Yılmaz 'Yılmazlar Plak Şirketini' kurdu. Oğuz Yılmaz ayrıca kızı Sude'yle 'Uğur Böceğim' şarkısını düet yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan Oğuz Yılmaz, 'de geçirdiği kalp krizi sonucu 52 yaşında öldü.

Türkücü Oğuz Yılmaz neden öldü?

Ankara'daki evinde kalp krizi geçiren şarkıcı Oğuz Yılmaz'ın vefatının ardından son sözleri de ortaya çıktı. Yılmaz'ın son olarak görüştüğü aranjörü ünlü şarkıcı Özgür Koç, "Stüdyoya geldi.

Ankaralı Turgut nerede yaşıyor?

Ankara, Türkiye Ankaralı Turgut/Doğum yeri

Ankaralı Oğuz Yılmaz öldü mü?

2004 yılında kendi müzik şirketiyle yoluna devam eden Oğuz Yılmaz 'Yılmazlar Plak Şirketini' kurdu. ... Evli ve iki çocuk babası olan Oğuz Yılmaz, 'de geçirdiği kalp krizi sonucu 52 yaşında öldü.