Ketem randevu nasıl alınır inegöl?

İçindekiler:

  1. Ketem randevu nasıl alınır inegöl?
  2. Ketem randevu nasıl alınır istanbul?
  3. Ketem nelere bakar?
  4. Ketem ne zaman açılıyor?
  5. Ketem nedir istanbul?
  6. Ketemden randevu alınır mı?
  7. Aile Sağlık Merkezi Ketem ne demek?
  8. Kanser tarama testi ücretli mi?

Ketem randevu nasıl alınır inegöl?

Telefon numaramız 7151727. Merkeze gelmek isteyenler öncelikle bu numaradan randevu alıyorlar” dedi. Sigara bırakma polikliniği kurmayı hedeflediklerini ifade eden Tezel, “KETEM'in İnegöl'de daha fazla tanınması için öncelikle Aile Hekimlerimizle çalışacağız. Hedefimiz günde en az 30 kadına burada tarama yapmak.

Ketem randevu nasıl alınır istanbul?

Talep oluşturmak önce yapılması gerekenler arasında yer alır. https://hsgm.saglik.gov.tr/tr/Ketem adlı internet adresine girip başvuru yapmak ve zaman geldiğinde gidip muayene olmak mümkündür. Bir diğer iletişim hattı olan ve test yaptırmak isteyen kişilerin ulaşacağı adres ise 05 bu numara olarak bilinir.

Ketem nelere bakar?

KETEM'ler "Erken teşhis hayat kurtarır!" prensibiyle yola çıkarak meme, serviks (rahimağzı) ve kolorektal kanserler ile ilgili tarama programları yürütmektedir.

Ketem ne zaman açılıyor?

Meme kanseri taramalarında kullanılan cihazlar son teknolojiyle yenilenirken, dijitalizasyonu tamamlanan tüm KETEM'lerde mamografilerin merkezi okunmasını sağlayacak birim oluşturulmak üzere çalışmalar sona erdirildi. Bu birimin de Ocak 2016'da hizmete girmesi öngörülüyor.

Ketem nedir istanbul?

Sağlık Bakanlığı'na bağlı olan “Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezleri (KETEM)”, tarama ve teşhis yapan birinci basamak sağlık kuruluşları. Ana hedefleri, herhangi bir kanser teşhisi konmamış sağlıklı kişilere ulaşmak ve vücutta kanser varsa, bunu olabildiğince erken evrede yakalayabilmek.

Ketemden randevu alınır mı?

Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi; devlet ve üniversiteleri, toplum sağlığı merkezlerinde hizmet sunan merkezdir. Bu yüzden direkt şekilde sağlık kurumlarından randevu alınması mümkündür.

Aile Sağlık Merkezi Ketem ne demek?

KETEM'in açılımı; Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi şeklinde bilinmektedir. KETEM'in ana görevi; kanser taramalarının yapılmasıyla hedef nüfusun kanserden kaynaklanan ölümlerin azaltılmasıdır.

Kanser tarama testi ücretli mi?

Sağlık Bakanlığının bünyesinde ücretsiz olarak verilen bu hizmet sayesinde pek çok kanser türü erkenden tespit edilebiliyor. Dünya Sağlık Örgütünün tavsiyesiyle Türkiye'de 2008'den bu yana kayıt, önleme, tarama ve tedavi çalışmalarını bir arada barındıran “Ulusal Kanser Kontrol Programı” yürütülüyor.