Can Temiz hangi grupta?

İçindekiler:

  1. Can Temiz hangi grupta?
  2. Can Temiz Burcu Erim evli mi?
  3. Model e ne oldu?
  4. Fatma Turgut Model şarkılarını söylüyor mu?

Can Temiz hangi grupta?

Modelşu tarihten beri: 2005 Can Temiz/Müzik grupları Model Grubu'nun yıllardır birlikte çalıştıkları prodüktör Demir Demirkan'ın, New York'a taşınmasıyla, grup üyeleri yeni albümü Amerika'da yapmaya karar verdi. Bu sırada grup üyeleri Can Temiz ve Okan Işık'ın, iki Amerikalı müzisyen ile 'Seven Day Sleep' adında bir grup kurduğu öğrenildi.

Can Temiz Burcu Erim evli mi?

Sevilen müzisyen Can Temiz ve eşi Burcu Erim, Anatolium Marmara AVM'de bulunan şubemizde misafirimiz oldu. Barista eğitmenimiz Nazlı Hanım eşliğinde kahve üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştiren çiftimiz,… More. Kendilerine çok teşekkür ediyor, kariyerlerinde başarılar diliyoruz.

Model e ne oldu?

Grup tarihinde dağılma kararıyla yollarını ayırmıştır. Ancak 27 Eylül'de Model grubunun solistinin Twitter'da yaptığı retweet ile bunu yalanlamıştır. Fakat 28 Aralık'ta Model grubunun solisti Fatma Turgut'un grubun dağıldığını duyurdu.

Fatma Turgut Model şarkılarını söylüyor mu?

Pembe Mezarlık, Değmesin Ellerimiz, Mey, Buzdan Şato gibi şarkılarıyla tanıdığımız, uzunca bir süre herkesin diline pelesenk olan şarkıların sahibi Model'in kadife sesli Fatma Turgut'u pek çoğumuzun bildiği gibi grubun dağılmasından hemen sonra kariyerine solo olarak devam etti, ediyor...