Adele müziği neden bıraktı?

İçindekiler:

  1. Adele müziği neden bıraktı?
  2. Adele müziği ne zaman bıraktı?
  3. Adele sesine ne oldu?
  4. Adele Alman mı?
  5. Adele şarkıcılığı bıraktı mı?
  6. Adele kanser mi?
  7. Şarkıcı Adele kaç doğumlu?
  8. Adel kac kilo verdi?
  9. Sirtfood diyeti nedir?

Adele müziği neden bıraktı?

GEREKÇESİ OĞLU. Adele, dört yaşındaki oğlu Angelo'nun büyürken hiçbir anını kaçırmamak için 10 yıl boyunca ülke dışında konser turuna çıkmayacağını belirtti.

Adele müziği ne zaman bıraktı?

Arka plan. Adele, 2011 çıkışlı ikinci stüdyo albümü 21'den sonra müzik piyasasını tamamen bırakıp kendi hayatını yaşamaya başlamak istediğini düşündü. Ardından 2012 yılında müziğe ufak bir ara verip geri döneceğini, biraz zamana ihtiyacı olduğunu belirtti.

Adele sesine ne oldu?

Adele'nin cerrahı Dr. Steven Zeitels, ses telinin ince dış tabakası olan epitelin altında oluşan kötü bir polipi tabakayı kestikten sonra çıkarmış, kanamayı durdurmak ve yara izini önlemek için kalan kanama yüzeyini lazerle sıkıştırmıştı.

Adele Alman mı?

Adele, kilolarından söz ettiği bölümde ailesinin İngiliz, İspanyol ve Türk asıllı olduğunu söylüyor. Ünlü şarkıcı röportajında şöyle konuşuyor: “Yemek yemeyi seviyorum...

Adele şarkıcılığı bıraktı mı?

Grammy Ödülleri'nde 6 ödül alarak, geceye damgasını vuran İngiliz şarkıcı Adele, aşk müziğe ara veriyor. Pazar günü Grammy Ödülleri'nde 6 ödül alarak, geceye damgasını vuran İngiliz şarkıcı Adele, müziğe 4-5 yıl ara vereceğini açıkladı.

Adele kanser mi?

Twitter'dan yayılan bir habere göre, sesiyle ilgili problem yaşadığı için 2011'de gerçekleşmesi planlanan tüm konser ve reklam projelerini iptal eden şarkıcı gırtlak kanserine yakalandı ve acil bir ameliyata alınacak. 23 yaşındaki şarkıcı ekim başında tüm ABD turnesini iptal etmiş ve daha sonra sanatçının resmi ...

Şarkıcı Adele kaç doğumlu?

(33 yıl yaşında) Adele/Doğum tarihi Adele Laurie Blue Adkins , İngiliz şarkıcı-söz yazarı ve müzisyen.

Adel kac kilo verdi?

Boşandıktan sonra değişim geçirmeye başlayan Adele, verdiği kilolarla dikkat çekiyor. Şimdiye kadar yaklaşık 45 kilo veridiği söylenen ünlü şarkıcının, operasyon geçirmeden sadece Lady Gaga'nın önerdiği bir fitness gurusu ve Cameron Diaz'ın önerdiği mutfak gurusu ile çalıştığı ortaya çıktı.

Sirtfood diyeti nedir?

Sirtüin diyetinin amacı kaloriyi kısıtlamak ile birlikte sirtüin adındaki proteinin aktive olmasına yardımcı olan gıdaları tüketmektir. Sirtüin proteini, vücut hücrelerinin hastalık sebebiyle ölmesini ve iltihaplanmasını önlemektedir.