Fatih Terim'in tazminatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Fatih Terim'in tazminatı ne kadar?
  2. Fatih Terim aldığı tazminatı ne yaptı?
  3. Fatih Terim Milli Takımdan neden kovuldu?
  4. Fatih Terim milli takımdan tazminat aldı mı?
  5. Milli takım Teknik Direktörü ne kadar maaş alıyor?
  6. Fatih Terim en son ne zaman milli takımın başına geçti?
  7. Fatih Terim Galatasaray'ı bıraktı mı?
  8. Abdullah Avcı tazminat ne kadar?
  9. Fatih Terim ne zaman kovuldu?
  10. Fatih Terim futbolcu mu?
  11. Abdullah Avcı hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı?

Fatih Terim'in tazminatı ne kadar?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan aldığı 5.2 milyon TL'lik tazminatı Çocuk Esirgeme Kurumu'nun hesabına yatırdı.

Fatih Terim aldığı tazminatı ne yaptı?

Kaldı ki mahkemece TBK m. 182/son fıkra uyarınca ceza tutarından tenkisat yapılmak suretiyle hüküm kurulmuştur. Üstelik bahse konu tazminat tutarının tamamı teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim tarafından Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağışlanmıştır.

Fatih Terim Milli Takımdan neden kovuldu?

2010 FIFA Dünya Kupası elemeleri'nde de takımı yönetmeye devam etti. Ancak İspanya ve Bosna-Hersek'in ardından üçüncü olan Türkiye millî futbol takımını 2010 FIFA Dünya Kupası'na taşıyamadığı için tarihinde basın toplantısı düzenleyerek görevinden ayrıldığını açıkladı.

Fatih Terim milli takımdan tazminat aldı mı?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım'ın başındaki görevine son verilmesi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kazandığı 5,2 milyon TL tazminatını Çocuk Esirgeme Kurumu'nun hesabına yatırdı.

Milli takım Teknik Direktörü ne kadar maaş alıyor?

Her başarısızlıktan sonra gündeme gelen milli takım teknik direktörü maaşı ülkenin bir gerçeği. Peki yeni teknik direktör Stefan Kuntz, TFF'den yıllık ne kadar maaş alacak? 58 yaşındaki teknik adam, yıllık 1.5 milyon Avro maaş alacak. Bugünkü güncel döviz kuruyla yaklaşık 15 milyon 200 bin liraya tekabül ediyor.

Fatih Terim en son ne zaman milli takımın başına geçti?

HEM GALATASARAY HEM MİLLİ TAKIM Milli Takım teknik direktörü Abdullah Avcı'nın görevinden ayrılmasından sonra Fatih Terim TFF'den teklif aldı ve 2013-14 sezonunda Millî Takım'ın oynayacağı 4 eleme maçı için takımın başına getirildi.

Fatih Terim Galatasaray'ı bıraktı mı?

akşamı ise Galatasaray Yönetim Kurulu'nun yaptığı toplantı sonucunda oy birliği ile görevine son verildi.

Abdullah Avcı tazminat ne kadar?

TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, 'de aldığı kararla Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Abdullah Avcı'ya 17 milyon 340 bin lira fesih tazminatı ödemesine, tazminatın fesih tarihi olan 'den itibaren işleyecek yasal faizi ve 5 lira yargılama gideriyle birlikte davalıdan alınarak davacıya ...

Fatih Terim ne zaman kovuldu?

Galatasaray'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, "Şirketimiz Yönetim Kurulu, 24.09.2013 tarihinde yapmış olduğu toplantıda profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Sn.Fatih Terim'in sözleşmesinin feshedilmesine oybirliği ile karar vermiştir." denildi.

Fatih Terim futbolcu mu?

Futbolcu Antrenör Fatih Terim/Meslekleri

Abdullah Avcı hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı?

Abdullah Avcı (d. 31 Temmuz 1963, İstanbul), Türk teknik direktör ve eski futbolcudur. Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un teknik direktörüdür.