Akrep Burcunun Özellikleri Neler?

İçindekiler:

  1. Akrep Burcunun Özellikleri Neler?
  2. Akrep burcunun uğurlu rakamı nedir?
  3. Akrep burcunun fiziksel özellikleri nelerdir?
  4. Akrep burcunun olumsuz özellikleri nedir?

Akrep Burcunun Özellikleri Neler?

Akrep karanlık ve gizemli bir burçtur. Yüksek bir kişisel çekim, derinlik ve güç sahibi olma arzusu onu ilişkilerinde yoğun deneyimlere çekecektir. ... Akrep dişil bir burç olmakla birlikte, Mars yönetimindedir. Savaş gezegeni Mars bu burca büyük bir dayanıklılık ve kontrol duygusu getirir.

Akrep burcunun uğurlu rakamı nedir?

Akrep burcunun üyeleri 24 Ekim ile 23 Kasım tarihleri arasında doğan kişilerdir. Burcun gezegeni Mars ve Plüton'dur. Akrep burçlarının uğurlu renkleri kırmızı ve siyah, uğurlu sayıları ise dokuzdur.

Akrep burcunun fiziksel özellikleri nelerdir?

Akrep burcuna sahip olan kişilerin fiziksel yapıları genelde orta ya da daha uzun boyludur. Yuvarlak yüzleri olur ve saçları koyu renkli, dalgalı olmaktadır. Gözleri inanılmaz çekici olan bu kişilerin bakışları da çok etkileyicidir. Duyguları çok derin olan akrep burcu kişiler çok havalı bir dış görünüme sahip olurlar.

Akrep burcunun olumsuz özellikleri nedir?

Soğukkanlılık ve şüphecilik başlıca özelliklerindendir. Akrepler hiçbir koşulda intikamdan vazgeçmez, yanlışlıkla dahi olsa en küçük hatanızda bile sizi affetmezler. Hatta süründüğünüzü, rezil olduğunuzu görmeden peşinizi bırakmazlar. En kötü özellikleri de tartışmasız olarak acımasızlıklarıdır.