Aysun Kayaci nerede ne yapiyor?

İçindekiler:

  1. Aysun Kayaci nerede ne yapiyor?
  2. Aysun Kayacı çocuğu var mı?
  3. Aysun Kayacı hangi ülkede yaşıyor?
  4. Aysun Kayacı Kimdir?
  5. Aysun Kayacı nereli kaç yaşında?

Aysun Kayaci nerede ne yapiyor?

'de bankacı Efe Kapancı ile evlenen Kayacı, eşiyle birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'da yerleşti. Kayacı ve eşinin şimdilerde Dubai'de yaşadığı biliniyor.

Aysun Kayacı çocuğu var mı?

Bir dönem podyumlarda fırtınalar gibi esen ünlü model Aysun Kayacı, 2012 yılında bankacı Efe Kapancı ile evlenerek Londra'ya taşınmıştı. ... 7 yaşındaki kızı Maya ve eşiyle birlikte Bodrum'daki Six Senses Kaplankaya'da tatil yapan Aysun Kayacı'yı neredeyse hiç kimse tanımamış.

Aysun Kayacı hangi ülkede yaşıyor?

Eski manken, oyuncu ve sunucu Aysun Kayacı, 2012 yılında bir anda ortadan kayboldu. 'de bankacı Efe Kapancı ile evlenen Kayacı, eşiyle birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'da yerleşti. Kayacı ve eşinin şimdilerde Dubai'de yaşadığı biliniyor.

Aysun Kayacı Kimdir?

Aysun Kayacı (d. ; Üsküdar, İstanbul) Türk manken, oyuncu, sunucu. Mankenliğe 15 yaşında fuarlarda stand görevlisi olarak başladı. Uzun süre mankenlik yaptıktan sonra 2000'li yıllarda oyunculuğa da başladı ve Zehirli Çiçek dizisinde rol aldı.

Aysun Kayacı nereli kaç yaşında?

Aysun Kayacı, tarihinde İstanbul Üsküdar'da dünyaya geldi. Henüz 15 yaşında fuarlarda stand görevlisi olarak çalışmaya başlayıp mankenlik hayatına adım atan Aysun Kayacı, uzun süre mankenlik ve modellik yaptıktan sonra 2000'li yıllarda zehirli çiçek dizisinde rol alarak oyunculuğa adım attı.