Yenice Havalimanı kim yapıyor?

İçindekiler:

  1. Yenice Havalimanı kim yapıyor?
  2. Çukurova Havalimani ne zaman bitecek?
  3. Çukurova Havalimanı Projesi hangi firma yapıyor?
  4. Osmaniye havaalanı nereye yapılacak?
  5. Gaziantep Havaalanı kaç tane?
  6. Gaziantep Havalimanı Müdürü kim?
  7. Adana Havalimanı ihalesini kim aldı?
  8. Osmaniye Havalimanı ne zaman yapılacak?
  9. Osmaniye havalimanı var mı?

Yenice Havalimanı kim yapıyor?

Üst yapı ihalesi Kozuva'nın - YAKO Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. ortak girişimi verdi. Toplam 3 etap halinde planlanan projede, birinci etap yatırımların tamamlanarak havalimanının hizmete verilmesi için planlanan yatırım süresi 2.5 yıl ve işletme süresi 25 yıl olacak.

Çukurova Havalimani ne zaman bitecek?

Yap-işlet-devret modeliyle ve €357 milyon bedelle hayata geçirilecek olan havalimanının özel sektör tarafından işletim süresi 9 yıl 10 ay 10 gün olarak belirlendi. İnşaatının Mart 2022'de bitmesini planlanmaktadır.

Çukurova Havalimanı Projesi hangi firma yapıyor?

DHMİ'den yapılan açıklamada, Çukurova Havalimanı için 20 Kasım'da gerçekleştirilen ihaleyi 147'nci turda Favori İşletmecilik AŞ/Yako Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret AŞ Ortak Girişiminin kazandığı belirtildi.

Osmaniye havaalanı nereye yapılacak?

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Toprakkale ilçesi Sayhüyük köyü yakınlarında dönümlük bir arazinin iniş-kalkış pisti olarak belirlendiği söyledi.

Gaziantep Havaalanı kaç tane?

1976 yılında hizmete açılan Gaziantep Havalimanı uluslararası alanda hizmet vermek üzere dış hat uçuşlarına 1993 yılında başlamıştır. Toplam 8 adet uçak park yeri olan havalimanında, 2006 yılında hizmete açılan İç ve Dış Hat Terminalleri 2019 yılında 2.655.336 yolcuya hizmet vermektedir.

Gaziantep Havalimanı Müdürü kim?

Gaziantep Havalimanı'nda sevilen Şube Müdürü Yasin Savaş, Gaziantep Havalimanı Baş Müdürlüğü'ne atandı. Bir süre önce görevinden alınan Gaziantep Havaalimanı Başmüdürü Alaattin Kırcı'nın yerine Havalimanında sevilen Şube Müdürü Yasin Savaş atandı.

Adana Havalimanı ihalesini kim aldı?

DHMİ'den yapılan açıklamada, Çukurova Havalimanı için 20 Kasım'da gerçekleştirilen ihaleyi 147'nci turda Favori İşletmecilik AŞ/Yako Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret AŞ Ortak Girişiminin kazandığı belirtildi.

Osmaniye Havalimanı ne zaman yapılacak?

Çukurova Havalimanı Mart 2022'de açılacak! Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, yaptığı açıklamada "Altyapı yatırımları bitti, üstyapıya yönelik ihalesi yapıldı. 2022 yılı mart ayında Allah'ın izniyle Çukurova Havalimanı'nın açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz." şeklinde konuştu.

Osmaniye havalimanı var mı?

Osmaniye'de henüz havalimanı bulunmamaktadır. Bu nedenle Osmaniye uçuşlarınız için Adana'da bulunan Adana Şakirpaşa Havalimanı'nı ve sonrasında otobüs, servis veya araç kiralama imkanlarından yararlanabilirsiniz.