MHRS randevu alma saat kaçta açılıyor?

İçindekiler:

  1. MHRS randevu alma saat kaçta açılıyor?
  2. 182 saat kaçta aranır?
  3. 182 hattı niye meşgul?
  4. Randevu almak için hangi numarayı arıyoruz?
  5. Hastane randevu ne zaman alınmalı?
  6. Devlet hastanelerinde göz muayenesi var mı?

MHRS randevu alma saat kaçta açılıyor?

MHRS randevu açılma saati MHRS Hastane Randevu Merkezi'nden randevu almak isteyenlerin her gün gece 12'den sonra yeni randevu açılıp açılmadığına bakması gerekiyor. Yeni randevular saat 00:01'den sonra başlayan gün için sıfırdan açılır.

182 saat kaçta aranır?

MHRS'den randevu alarak ya da telefonla 182'yi arayarak devlet hastaneleri için randevu alabilirsiniz. 24 saat hizmet veren bu iki hizmet sayesinde uygun olan ya da tercih ettiğiniz gün veya saati seçebilirsiniz.

182 hattı niye meşgul?

Sistemde görev yapan personeller randevuların aksamaması ve vatandaşların mağdur olmaması için aralıksız olarak hizmetlerine devam ediyor. Ancak, aşı hakkı elde eden vatandaşların yoğun bir şekilde ALO 182'yi araması nedeniyle sistemde aşır bir yoğunluk hakim bu nedenle de hat devamlı meşgul çalabiliyor.

Randevu almak için hangi numarayı arıyoruz?

Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi aranır. 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. kimlik numarası verilir.

Hastane randevu ne zaman alınmalı?

MHRS ile en erken 1 gün, en geç 15 gün sonrasına muayene randevusu alabilir, zamanı kendinize uygun şekilde planlayabilirsiniz. Alo182 Hastane ve Aile Hekimliği Randevu Hattı acil aramalar kapsamında olmadığından ücretlidir.

Devlet hastanelerinde göz muayenesi var mı?

Geçtiğimiz haftaya kadar göz muayenelerinde özel hastanelerdeki doktorlar için günlük sınır en fazla 60 hasta iken, yapılan değişiklikle 40'a indirildi. Devlet hastanelerinde ise günde 120 hastaya kadar göz muayenesi serbest.