Facebooktan video nasıl indirilir?

İçindekiler:

  1. Facebooktan video nasıl indirilir?
  2. Facebook videoları telefona nasıl indirilir?
  3. Facebook video nasıl indirilir 2020?
  4. Facebook video nasıl indirilir 2021?

Facebooktan video nasıl indirilir?

Facebook uygulamasında indirmek istediğiniz videoyu açın ve "..." simgesine tıklayın. "Copy URL" seçeneğine tıklayın.Ekranın üzerinde beliren karta dokunun; indirme işlemi başlayacak. Videoyu indirdikten sonra açarak izleyebilirsiniz.

Facebook videoları telefona nasıl indirilir?

ANDROİD CİHAZLARDA FACEBOOK VİDEOLARINI KAYDETME Facebook uygulamasında indirmek istediğiniz videoyu açın ve "..." simgesine tıklayın. "Copy URL" seçeneğine tıklayın. Ekranın üzerinde beliren karta dokunun; indirme işlemi başlayacak.

Facebook video nasıl indirilir 2020?

Facebook'ta indirmek istediğiniz video üzerine sağ tıklayınız ve URL göster diyerek video linkini kopyalayınız. Tarayıcınızda yeni sekme açarak oraya yapıştırınız. "www" yazan yeri silip yerine "mbasic" yazınız ve entera basınız. Videoyu oynatınız. Sağ tıklayınız ve video olarak kaydete tıklayarak indirebilirsiniz.

Facebook video nasıl indirilir 2021?

www.fbdown.net adresini açın ve kopyaladığınız video adresini bu siteye yapıştırın. Download düğmesine tıklayın ve video bilgilerinin ekrana gelmesini bekleyin. "Download" ile başlayan seçenekler yardımıyla videoyu indireceğiniz kaliteyi seçin. video oynatılmaya başlayacak.