Online Doktor Randevu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Online Doktor Randevu nasıl alınır?
  2. Poliklinik randevusu nasıl alınır?
  3. Ortopedi Randevu nasıl alınır?
  4. Başhekime nasıl randevu alınır?
  5. Telefonda randevu nasıl alınır?
  6. E Nabızdan çocuğum için nasıl randevu alabilirim?

Online Doktor Randevu nasıl alınır?

İnternet ortamında randevu alabilmek için Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ni (https://www.mhrs.gov.tr/Vatandas/) kullanabilirsiniz. Gitmek istediğiniz hastanenin il- ilçe ve ismini seçtikten sonra 'Randevu al' butonuna tıklayın.

Poliklinik randevusu nasıl alınır?

Hastanelerden randevu almak için ALO 182 çağrı merkezini arayarak bağlanacağınız canlı operatöre T.C. Kimlik numaranızı vererek asistan bilgilerinizi onayladıktan sonra adım adım randevu alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ortopedi Randevu nasıl alınır?

Alo 182 hattını arayarak veya internet üzerinden Hastanerandevu.gov.tr sitesine girerek Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinden muayene için randevu alınabiliyor. - Alo 182 hattını arayarak kendinize veya yakınlarınıza tek seferde en fazla 4 randevu alabilirsiniz.

Başhekime nasıl randevu alınır?

Randevu telefon veya internet üzerinden alınabilir. Özel hastaneler de telefon numaraları veya internet sitesinden alınmaktadır. Devlet hastanelerinde ise 182 numaralı telefon hattı veya MHRS internet sitesinden hastanın kimlik numarası ve şifresi ile randevu alınmaktadır.

Telefonda randevu nasıl alınır?

Alo182 Aranarak; Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi aranır. 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. kimlik numarası verilir.

E Nabızdan çocuğum için nasıl randevu alabilirim?

E-Nabız web sayfası üzerinden randevu alabilmek için; www.enabiz.gov.tr adresinden üyeliğiniz yoksa üyelik alabilirsiniz. Üyelik alıp giriş yaptıktan sonra “Randevularım” sekmesinden randevunuzu oluşturabilirsiniz.