Yerli arabanın Ceo'su Kim?

İçindekiler:

  1. Yerli arabanın Ceo'su Kim?
  2. Ülkemizin ilk yerli araç markası TOGG un Ceo'su kimdir?
  3. TOGG CEO kimdir?
  4. TOGG araba motoru kimin?
  5. Yerli otomobilin bataryasını kim üretecek?
  6. TOGG kim üretti?
  7. TOGG Müdürü kimdir?
  8. Yerli arabanın bataryasını kim yaptı?
  9. TOGG un bataryasını kim üretecek?
  10. TOGG un bataryasını kim yapacak?
  11. Yerli otomobil ortakları kimler?

Yerli arabanın Ceo'su Kim?

Yerli otomobilin tanıtılmasıyla CEO'su olan Mehmet Gürcan Karakaş'ın hayatı da merakla araştırılıyor. 1965 yılında Antalya, Akseki'de dünyaya gelen Mehmet Gürcan Karakaş, Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nden 1988 yılında mezun oldu. Hayatına dair detaylar şu şekilde...

Ülkemizin ilk yerli araç markası TOGG un Ceo'su kimdir?

Ekim 2019'da şirket merkezi Şişli, İstanbul'dan Gebze, Kocaeli'ne taşındı. Şirketin CEO'su Gürcan Karakaş, tasarımı 2019 yılı içinde tamamlanacak olan otomobilin 2022'de satışa çıkacağını açıkladı. TOGG Yerli Otomobilin SUV ve sedan modelleri 27 Aralık 2019'da yapılan bir basın toplantısında tanıtıldı.

TOGG CEO kimdir?

Mehmet Gürcan Karakaş (–) TOGG/CEO

TOGG araba motoru kimin?

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, yerli otomobilde Alman motoru kullanılacağını açıkladı. Karakaş, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ya yaptığı açıklamada; TOGG otomobilinde Almanya menşeili olan Bosch marka bir motor kullanılacağını belirtti.

Yerli otomobilin bataryasını kim üretecek?

Li-Ion batarya üreticilerinden Farasis ile anlaşmaya giden TOGG'un, bu kapsamda yerli otomobilin batarya modülü ile paketinin de Türkiye'de üretmesi bekleniyor.

TOGG kim üretti?

TOGG Yerli Otomobil, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından tasarlanan ve Türkiye'de üretilecek elektrikli otomobil. Anadolu Grubu, BMC, Kök Grubu, Turkcell, Zorlu Holding ve TOBB ortaklığında 28 Haziran 2018'de kurulan TOGG tarafından üretilecektir.

TOGG Müdürü kimdir?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) tasarım çalışmalarına başından beri danışman olarak destek veren Volkswagen ve Mercedes-Benz'in eski baş tasarımcısı Murat Günak, 1 Nisan'dan itibaren şirkette "tasarım lideri" olarak tam zamanlı görev yapacak.

Yerli arabanın bataryasını kim yaptı?

Çinli batarya üreticisi Farasis, yerli otomobil geliştiren Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) ile anlaştıklarını duyurdu. Anlaşmaya göre, TOGG'un geliştirdiği elektrikli araçlarda kullanılacak lityum-iyon bataryalarını Farasis tedarik edecek.

TOGG un bataryasını kim üretecek?

TOGG geliştirmekte olduğu elektrikli araç ürün gamı içindeki en temel bileşenlerden biri olan batarya için dünyanın önde gelen Li-Ion batarya üreticilerinden Farasis ile mutabakat zaptı imzaladı. Varılan anlaşmaya göre TOGG'un batarya modülü ve paketi Türkiye'de üretilecek.

TOGG un bataryasını kim yapacak?

Çinli batarya üreticisi Farasis, yerli otomobil geliştiren Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) ile anlaştıklarını duyurdu. Anlaşmaya göre, TOGG'un geliştirdiği elektrikli araçlarda kullanılacak lityum-iyon bataryalarını Farasis tedarik edecek.

Yerli otomobil ortakları kimler?

Bu kapsamda TOGG hissedarları Turkcell, Vestel ve Anadolu Grubu KAP'a yaptıkları açıklamalarda sermaye artırımına iştirak ettiklerini duyurdular. Üç hissedar da sermaye artırımı sonrasında KÖK'ün TOGG sermayesinde kalan yüzde 2.9 payının yüzde 0.2'lik kısmını da satın aldıklarını duyurdu.