Mosip tahsilat nedir?

İçindekiler:

  1. Mosip tahsilat nedir?
  2. Moship nedir?
  3. Ziraat Bankasi kredi borcu nasil odenir?
  4. SGK sahis Odemesi nedir?
  5. SGK ödemesi nereden yapılır?
  6. Bankkart kredi borcu nasıl ödenir?
  7. Sigorta icin nereyi Aramaliyiz?

Mosip tahsilat nedir?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından MOSİP (Mali Otomasyon Sistemi Projesi) üzerinden yapılmakta olan Geçici iş göremezlik, Şahıs tıbbi malzemeleri, Emzirme yardımı, Şahıs sağlık yolluğu yardımı, Çölyak metabolizma ödemeleri v.b. ödemeler Şubelerimizce, Merkezi Ödeme Sistemi aracılığıyla TCKN sorgulaması yapılarak ...

Moship nedir?

MOSHIP sahip olduğu Milli ve NATO derin su kurtarma araçları ile hasar görmüş denizaltı personeline yaşam desteği verecek, 600 m derinliğe kadar denizaltıdan personelin kurtarılmasını sağlayacak, su üstü gemileri için kurtarma görevini, sualtı çalışmaları ve enkaz kaldırma çalışmalarını gerçekleştirecektir.

Ziraat Bankasi kredi borcu nasil odenir?

Kredi geri ödemelerinizi Internet Şubemiz ve Ziraat Mobil uygulamasında yer alan "Krediler - Bireysel Kredi Taksit Ödeme" menüsünden, ATM'lerimizden -Kartsız İşlem menüsünden ve Şubelerimizden gerçekleştirebilirsiniz.

SGK sahis Odemesi nedir?

SGK şahıs ödemeleri bir çok kişi tarafından bilinmeyen E-devlet üzerinden vatandaşlara sunulan bir uygulamadır. Çok bilinmeyen konulardan birisi olması nedeniyle PTT hesaplarına yatırılan binlerce lira alınmadığından dolayı geri ödeme listesine girerek yatırılan ücret devlete geri iade olunuyor.

SGK ödemesi nereden yapılır?

Sosyal Güvenlik Kurumu ve Vergi Ödemeleriniz Bankamız Aracılığıyla Kolaylaşıyor! ​SGK Prim ödemelerinizi Bankam​ız şubelerinden, ATM'lerinden, İnternet Şubesi'nden veya 444 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

Bankkart kredi borcu nasıl ödenir?

Kredi kartınıza ödeme yapmak çok kolay!
  1. Telefon Bankacılığı
  2. İnternet Şubesi.
  3. Ziraat Mobil.
  4. Bankkart Mobil.
  5. Ziraat ATM'leri.
  6. EFT ile Diğer Bankalar.

Sigorta icin nereyi Aramaliyiz?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi “ALO 170” i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. İletişim merkezimiz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Kurumu tarafından sunulan tüm hizmetlerle ilgili olarak bilgilendirme yapmakta ve çözüm üretmektedir.