Alkali pH damlası ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Alkali pH damlası ne işe yarar?
  2. Alkali çözelti ne işe yarar?
  3. Alkali damla günde kaç kez Kullanımı?
  4. Suyun alkali olması için ne yapmalıyız?

Alkali pH damlası ne işe yarar?

Alkamine Sole Ph Damlası 0 Doğal % 100 Güvenilir Alkamine Ph Damlası İçtiğiniz Suyu Alkali Ve Mineralli Yapar. Normal İçme Sularının Ph Degeri 7-8 Civarındadır. Alkamine Damla, Suyun Ph Değerini Yükseltmek Amacıyla Geliştirilmiş Bir Alkali Su Konsantresidir.

Alkali çözelti ne işe yarar?

Alkali İyonize Su vücutta oluşan asidikliği engelleyerek sindirim sistemi problemleri, tansiyon, diyabet ve benzeri hastalıklardan vücudu korur. PH değeri 2,5 olan bir bardak kola, PH değeri 7 olan nötr suya göre 50.000 kez daha fazla asidiktir.

Alkali damla günde kaç kez Kullanımı?

mineraller içerir. Kullanım Önerisi: Günde 5 (5) kez, bir (1) su bardağı (200/240 ml) şişe suyuna iki (2) damla (0,1 ml) damlatıp suyu karıştırarak tüketilmesi tavsiye edilir. Yemeklerden 30 dakika önce veya yemeklerden 1 saat sonra alınması tavsiye edilir. Musluk suyu kullanmayınız.

Suyun alkali olması için ne yapmalıyız?

Alkali su yapımı için en çok tercih edilen iki basit yöntem bulunur: Suyun içine limon ve tuz eklemek ya da karbonat eklemek, bazik su elde etmenizi sağlar. Limon kullanıldığında; 1 limon dilimlenerek, 2 litre suyun için atılır, su yaklaşık 8 saat bekletilir.