WhatsApp hangi telefonları destekliyor?

İçindekiler:

  1. WhatsApp hangi telefonları destekliyor?
  2. 2021 yılında WhatsApp hangi telefonlarda var?
  3. WhatsApp 2021 Güncelleme Nasıl Yapılır?
  4. WhatsApp hangi telefonları desteklemiyor?
  5. WhatsApp sözleşmesi ne zaman bitiyor?
  6. WhatsApp'a gelen güncellemeyi kabul etmezsek ne olur?
  7. Facebook olmayanlar WhatsApp kullanamayacak mi?
  8. 8 şubatta WP ye ne olacak?

WhatsApp hangi telefonları destekliyor?

Şu anda aşağıdaki cihazları destekliyor ve bu cihazların kullanılmasını tavsiye ediyoruz: OS 4.1 veya daha yeni bir Android sürümü yüklü Android telefonlar. iOS 10 veya daha yeni bir iOS sürümü yüklü iPhone'lar. JioPhone ve JioPhone 2 dahil olmak üzere KaiOS 2.5.0 veya daha yeni bir KaiOS sürümü yüklü telefonlar.

2021 yılında WhatsApp hangi telefonlarda var?

WHATSAPP'IN ÇALIŞMAYACAĞI TELEFONLAR WhatsApp'ın 2021 yılı itibariyle kullanılamayacağı iOS cihaz, iPhone 4 olacak. Ancak kullanıcılar, iPhone '4S, 5, 5S, 5C, 6, ve iPhone 6S' gibi telefon modellerine iOS 9 güncellemesini yaparlarsa WhatsApp'ı çalıştırabilecek.

WhatsApp 2021 Güncelleme Nasıl Yapılır?

Google Play Store'a gidin ve WhatsApp'ı aratın. WhatsApp Messenger'ın yanındaki Güncelle düğmesine dokunun.

WhatsApp hangi telefonları desteklemiyor?

HTC Sensation, Google Nexus S, Sony Ericsson Xperia Arc, LG Optimus 2X, Samsung Galaxy S I9000, Samsung Galaxy S2 ve HTC Desire S gibi telefonlar 2021 itibariyle WhatsApp uygulamasını kullanamayacak.

WhatsApp sözleşmesi ne zaman bitiyor?

WhatsApp daha önce yaptığı açıklamada veri ilkelerini onaylamayan kullanıcılar 15 Mayıs'tan sonra uygulamaya giremeyeceğini söylemişti. Ancak şirket bu kararından geri adım attı. Artık 15 Mayıs'a kadar sözleşmeyi onaylamayanların hesabı askıya alınmayacak ve dolayısıyla 120 gün sonra silinmeyecek.

WhatsApp'a gelen güncellemeyi kabul etmezsek ne olur?

O zamana kadar kabul etmezseniz, WhatsApp hesabınızı silmeyecektir. Ancak, kabul edene kadar WhatsApp'ın tam işlevselliğine sahip olmayacaksınız. Kısa bir süre için arama ve bildirimler alabileceksiniz, ancak uygulamadan mesaj okuyamayacak veya gönderemeyeceksiniz.”

Facebook olmayanlar WhatsApp kullanamayacak mi?

WhatsApp tarafından açıklanan ve 8 Şubat'ta yürürlüğe girecek olan yeni gizlilik ilkelerine göre Facebook ile veri paylaşımına izin isteyecek. Gerekli onayı vermeyecek olan kullanıcılar, WhatsApp kullanamayacaklar. Veriler Facebook'un yanında şirketin diğer yan kuruluşlarıyla da paylaşılmış olacak.

8 şubatta WP ye ne olacak?

Whatsapp'ın yeni gizlilik ilkesi 8 Şubat 2021'de yürürlüğe girecek. ... Facebook'un bünyesinde olan WhatsApp kullanıcılardan verilerinin Facebook ile paylaşılmasına onay vermelerini istiyor. Koşullar ve gizllik ilkesi güncellendi. Bildirimde "Whatsapp koşullarını ve gizlilik ilkesini güncelliyor." denildi.