Bekçi sonuçları ne zaman açıklanacak?

İçindekiler:

  1. Bekçi sonuçları ne zaman açıklanacak?
  2. Polis Akademisi Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?
  3. Pomem başvurumu nasıl görebilirim?
  4. Bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?
  5. Bekçilik mülakatı ne zaman 2021?

Bekçi sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sınav sonuç bilgileri tarihinden itibaren https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ya da http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacak.

Polis Akademisi Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?

. 26. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Pomem başvurumu nasıl görebilirim?

Adaylar hangi tarihte ve nerede başvuru ve sınava katılacaklarını www.pa.edu.tr internet adresinden öğreneceklerdir. Ayrıca adaylara posta yoluyla veya değişik iletişim araçları ile tebligat yapılmayacaktır.

Bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?

Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı yapılmıştır. Yazılı Sınav Sonuçları 15.02.2021 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı www.meb.gov.tr ve Polis Akademisi Başkanlığı www.pa.edu.tr internet adresinden açıklanmıştır” İfadelerine yer verildi.

Bekçilik mülakatı ne zaman 2021?

“2018 tarihli ve 30348 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanarak yürürlüğe giren Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliğinin Yazılı Sınav başlıklı 13 ve 14'üncü maddeleri kapsamında 20 Ocak 2021 tarihinde 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı yapılmıştır.