Hilmicem Survivor da şampiyon oldu mu?

İçindekiler:

  1. Hilmicem Survivor da şampiyon oldu mu?
  2. Hilmicem kac kere Survivor'a katildi?
  3. Survivor 2015 Şampiyonu kim olmuştur?
  4. Hilmicem Survivor a ilk ne zaman katıldı?
  5. Survivor Anıl şimdi ne yapıyor?

Hilmicem Survivor da şampiyon oldu mu?

2013 yılında katıldığı Survivor'da Kıbrıs'ta şampiyonluğu alan, 2015 yılında ise Kıbrıs'a gidip üçüncü olan Hilmi Cem üçüncü kez Kıbrıs'taki finallere kaldı. Survivor 2018'de final koltuğunu 3 isimle paylaşan Hilmicem büyük finale çok yaklaşmışken SMS oylamaları sonucunda Survivor'a veda etti.

Hilmicem kac kere Survivor'a katildi?

Hilmi Cem İntepe, Survivor 2018 kadrosuna katıldı. Hilmi Cem İntepe, daha önce iki kez Survivor'a katılmış bir kez şampiyon olmuş bir kez de üçüncülük kazanmıştı.

Survivor 2015 Şampiyonu kim olmuştur?

Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların %53,24'ünü Turabi %46,76'sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.

Hilmicem Survivor a ilk ne zaman katıldı?

Ekranlara ilk defa Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmadaki dans gösterisiyle çıktı. 2013'te Survivor yarışmasına katıldı ve yarışmadan birincilikle ayrıldı. Daha sonra ise Survivor All Star'a da katıldı.

Survivor Anıl şimdi ne yapıyor?

6 yaşında yelken sporuna başlayan Anıl, aktif olarak hem milli takımda sözleşmeli olarak devam ediyor. Atletizm, voleybol gibi sporlarla da ilgilenen 26 yaşındaki Anıl, Crossfit ile ilgileniyor ve spor eğitmenliği yapıyor.