Çkys ye nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. Çkys ye nasıl girilir?
  2. Çkys sistemine kimler girebilir?
  3. Zimmet kaydı bulunamadı ne demek?
  4. Maaş bordrosu nelere lazım olur?
  5. Çkys belgesi nedir?
  6. Sağlık personeli zimmete ne zaman düşer?
  7. Sağlık Bakanlığı kadrom nerede?
  8. Çkys Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Çkys ye nasıl girilir?

https://ckysweb.saglik.gov.tr/personelgorevyeri/ sayfasına gidin.
  1. Açılan ekranda sisteme giriş yapmanız için 3 seçenek yer almaktadır.
  2. Eski nüfus cüzdanı veya yeni kimlik kartı bilgilerinizle giriş yapın.
  3. Bilgilerinizi doğru girdiyseniz "Kadrosunun Olduğu Yerde Çalışıyor" ibaresi ile karşılaşacaksınız.
Daha fazla öğe...

Çkys sistemine kimler girebilir?

ÇKYS ye her kurumdan yetkili sadece bir kişi girebilir.

Zimmet kaydı bulunamadı ne demek?

Zimmete düşme Sağlık Bakanlığı'na bağlı olarak çalışan personellerin atama yerlerinin belli olmasını ve sisteme düşmesini ifade eder. ... Şayet ilk ataması gerçekleşmiş olan sağlık personelleri zimmet sorgulaması neticesinde olumsuz ve başarısız bir sonuç alırsa bu noktada zimmet kaydı bulunamadı ifadesi çıkacaktır.

Maaş bordrosu nelere lazım olur?

Hangi aylarda ne kadar maaş alındığı, ne kadar ikramiye alındığı, maaşlardaki kesintiler gibi pek çok bilgi maaş bordrosu ile öğrenilebilir. TC kimlik numarası, emekli sicil numarası, memuriyet sicil numarası, sene, ay ve istihdam türü bilgileri ile maaş bordrosuna ulaşmak mümkündür.

Çkys belgesi nedir?

Çiftçilik belgesi, çiftçi adayının tarımsal faaliyetleri meslek edindiğini kanıtlayan, ziraat odalarının verdiği formel bir belgedir. ... Sistem işleyişinin esas ve usullerini belirleyen ÇKS, çiftçileri kayıt altına almakta ve tarımsal faaliyetleri takip etmektedir.

Sağlık personeli zimmete ne zaman düşer?

Zimmet kaydı Ne Zaman Düşer? Zimmet kaydı tebligat yayınlandıktan bir süre sonra sisteme düşer. Bu süre birkaç saat ile bir gün arasında değişiklik göstermektedir. Kullanıcıların sisteme düşmesi için 24 saat beklemesi daha doğrudur.

Sağlık Bakanlığı kadrom nerede?

Kadro yerimi nasıl öğrenebilirim. Cevap 3: http://ckysweb.saglik.gov.tr/personelgorevyeri/ adresinden yeni kimliklerle Seri numarasını bilgisi ile kadro yeri bilgilerinize ulaşabileceğiniz ekran bulunmaktadır.

Çkys Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Sağlık Bakanlığı personeli iseniz ve bu sayfaya giriş yaparken kimlik bilgileri hatası alıyorsanız; Bağlı bulunduğunuz İl Sağlık Müdürlüğü ile görüşüp nüfus bilgilerinizi ÇKYS üzerinden kimlik bilgileri ekranından NVİ güncelle butonu ile güncelleme işlemi yapılmasını isteyiniz ve sisteme girmeyi sonra tekrar deneyiniz.