Idil Yazar kimle birlikte?

İçindekiler:

  1. Idil Yazar kimle birlikte?
  2. Idil Yazar ne zaman boşandı?
  3. Idil Yazar kimle evliydi?
  4. Idil Tatari kaç yaşında?
  5. Idil yazar kaç doğumlu?
  6. Tolga Tatari nereli?
  7. Ahmet Emre Sarı Kimdir?
  8. Tatari Ailesi Kimdir?
  9. OpenSooq nedir?
  10. Gönül Yazar aslen nerelidir?
  11. Tuğçe Tatari Kimdir Nereli?
  12. Gönül yazarın ablası kim?
  13. Gönül Yazar kimin annesi?

Idil Yazar kimle birlikte?

1985 doğumlu olan İdil Yazar, 2021 yılı itibarıyla 36 yaşındadır. 2013-2017 yılları arasında iş insanı Tolga Tatari ile evli kaldı. Çiftin 'Ali' (d.2015) adında bir oğlu bulunuyor.

Idil Yazar ne zaman boşandı?

2013 senesinde Mutfak Sanatları Akademisi'nde profesyonel aşçılık eğitimi aldı. Spikerlik tecrübesi, aşçılık eğitimi ve mutfağa olan tutkusunu 2015 senesinde İdil Yazar YouTube yemek kanalını açarak dijitalde birleştirdi. Bir oğlu olan İdil Yazar, oğlunun babası Tolga Tatari'den 2017 yılında boşandı.

Idil Yazar kimle evliydi?

Spikerlik tecrübesi, aşçılık eğitimi ve mutfağa olan tutkusunu 2015 senesinde İdil Yazar YouTube yemek kanalını açarak dijitalde birleştirdi. 1000'den fazla yayınladığı tarif ve 1 milyon abonesiyle YouTube'un en büyük kanallarından biri. İdil Yazar, bir dönem Tolga Tatari ile evliydi.

Idil Tatari kaç yaşında?

36 yaşında (8 Temmuz 1985) İdil Yazar/Yaş

Idil yazar kaç doğumlu?

8 Temmuz 1985 (36 yıl yaşında) İdil Yazar/Doğum tarihi

Tolga Tatari nereli?

Tolga Tatari tarihinde İstanbul'da doğdu. Konser, parti organizasyonları yapan, yurtdışından sanatçı getiren ve Türkiye'de sanatçı menejerliği yapan Hip Productions'ın kurucu ortaklarından oldu.

Ahmet Emre Sarı Kimdir?

Ahmet Emre Sarı, Akinon kurucu ortağıdır. Tolga Tatari ve Sina Afra ile birlikte 2008 yılında e-ticaret sitesi olan markafoni kurucuları arasında yer aldı.

Tatari Ailesi Kimdir?

tatari ailesi İstanbul Üsküdar ilçesinde bulunan saygın ailelerden biridir. tatari sülalesi, tatari soyadını taşıyan kişi sayısının toplamı tam olarak bilinmemektedir. Vefat eden kişiler varsa toplu kabir tatari aile mezarlığına yoksa kendi mezarlığına defnedilmektedir. ...

OpenSooq nedir?

OpenSooq, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinde, satıcıların milyonlarca kullanıcıya aracı olmadan online ürün ve hizmetler sunabildikleri bir ilan platformu. Alıcılar, otomotiv, emlak, elektronik ve çok daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli mal ve hizmetlere göz atabiliyor.

Gönül Yazar aslen nerelidir?

Hayatı ve kariyeri. Gönül Yazar, 12 Ağustos 1936 tarihinde, Erzincanlı yol müteahhidi Mehmet Bey ile Yugoslav göçmeni Fatma Aras'ın ikinci çocuğu olarak İzmir'in Kestelli semtinde doğdu.

Tuğçe Tatari Kimdir Nereli?

1980 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Akademi Radyo Televizyon mezunu. Mesleğe 2000 yılında Habertürk'te muhabir olarak başladı.

Gönül yazarın ablası kim?

Belkıs Özener Gönül Yazar/Kız kardeşleri

Gönül Yazar kimin annesi?

Mürşide Gönül Özyeğiner bilinen sahne adıyla Gönül Yazar, 12 Ağustos 1936'da İzmir'de Babası Erzincanlı yol müteahhidi Mehmet Bey ile Yugoslav göçmeni annesi Fatma Hanım'ın ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Ses sanatçısı Belkıs Özener kardeşidir.