Kota gece kaçta kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Kota gece kaçta kalkıyor?
  2. Gece kaçtan sonra kota yok?
  3. Kota sınırı nedir?
  4. Türk Telekom kotam ne kadar kaldı?
  5. Ev internetinde Kota kalktı mı?
  6. Sınırsız internette aşım olur mu?
  7. Türk Telekom Adil Kullanım Kotası kalktı mı?
  8. Wifi kotası dolunca ne olur?
  9. Modem kotası nedir?

Kota gece kaçta kalkıyor?

Gece 02.00 ile sabah 08.00 arası artık AKK uygulanmayacak. Yani bu 6 saat arasındaki kullanım aylık kotadan yemeyecek.

Gece kaçtan sonra kota yok?

Yeni uygulamada ise farklılıklar var. 1 Mayıs'tan itibaren başlayacak uygulamada gece 02:00 ve sabah 08:00 arasındaki veri kullanımı ve indirme işlemleri AKK kapsamında değerlendirilmeyecek. Internet kullanıcıları bu sayede geceleri web sitelerinde daha rahat sörf yapabilecek.

Kota sınırı nedir?

Kota, teknik olarak bunlardan ayrı bir terimdir. Bazı operatörlerin belirli bir veri indirme miktarının geçilmesinden sonra (aynen AKN gibi) hızı düşürmeden ekstra ücret talep etmesi durumundaki sınır değerdir.

Türk Telekom kotam ne kadar kaldı?

KALAN boşluk hizmet numaranızı yazıp 6606'ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel kullanım miktarınızı öğrenebilirsiniz.

Ev internetinde Kota kalktı mı?

Veri kullanımı belirlenen değerin üzerine çıktığında kotanın aşılması sonucu internet hızı düşürülüyordu. Ancak bu uygulama tarihinde kaldırıldı.

Sınırsız internette aşım olur mu?

İnternet servis sağlayıcılarının sunduğu limitsiz tarifelerinin de aslında bir limiti var. Limitsiz tarife sahibi ADSL abonesinin ay içerisindeki kullanımı, 'adil kullanım noktası' ile tabir edilen bir kotaya ulaştığında abonenin veri indirme hızı otomatik olarak düşürülüyor.

Türk Telekom Adil Kullanım Kotası kalktı mı?

Veri kullanımı belirlenen değerin üzerine çıktığında kotanın aşılması sonucu internet hızı düşürülüyordu. Ancak bu uygulama tarihinde kaldırıldı.

Wifi kotası dolunca ne olur?

Kotalı internette kota sıfırlanması her aybaşında gerçekleşir. Kota aşımından sonra internet hızı düşer.

Modem kotası nedir?

Bu doğrultuda internet kotası; internet kullanma miktarına konulan sınır anlamına gelmektedir. ... Örnek vermek gerekirse; kullanmış olduğunuz tarife 100 GB, internet indirme hızınız 24 Mbps şeklinde. 100 GB dosya indirme işleminden sonra internet indirme hızınız otomatik olarak 3 Mbps' ye düşmektedir.