Vucut detoksu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Vucut detoksu nasıl yapılır?
  2. Arınma detoks nedir?
  3. Arınma diyeti ne ise yarar?
  4. Zayıflama detoksu nasıl yapılır?
  5. Detoks içeceği nasıl yapılır?

Vucut detoksu nasıl yapılır?

Detoks Diyeti
  1. Yiyecekleri iyice çiğneyin.
  2. Yemek öncesi ve sonrası birkaç dakika rahatlayın.
  3. Rahat bir oturma pozisyonunda yiyin.
  4. Önce buharda pişmiş veya kaynatılmış taze sebze ve yeşillikler yiyin.
  5. Akşam yemeğinden sonra sadece bitki çayları tüketin.

Arınma detoks nedir?

Dünyanın dört bir yanında yüzyıllar boyunca uygulanan detoks, vücudun dinlenmesi, temizlenmesi ve doğru bir şekilde beslemesini sağlayan arınma faaliyetleridir. Toksinleri vücudunuzdan atarak ve vücudunuzu sağlıklı yiyecekler ile besleyerek hastalıklardan korunabilir ve aynı zamanda sağlıklı bir yaşam sürebilirsiniz.

Arınma diyeti ne ise yarar?

Arınma diyeti dediğimiz aslında aç kalmadan hücrelerimizi güzelce besleyerek dönem dönem bedenimizi rahatlatmak için hazırlanacak güzel bir programdır.

Zayıflama detoksu nasıl yapılır?

Yapılışı: Bir sürahinin içerisine su, dilimlenmiş elma ve tarçını koyun ve karıştırın. Hazırladığınız detoks içeceğini gün boyunca tüketin. Yapılışı: Sürahinin içerisine elinizle parçaladığınız nane yaprakları, su ve dilimlenmiş limonları ekleyin. 1-2 saat buzdolabında beklettikten sonra içebilirsiniz.

Detoks içeceği nasıl yapılır?

Malzemeler: 1 sürahi su, 100 gram frambuaz, 1 adet elma, 1 adet salatalık ve 1 adet limon. Hazırlanışı: Elma ve salatalığı dilimleyerek suya atın. Üzerine frambuazı ve limon dilimlerini ekleyin. 3 saat beklettikten sonra afiyetle için. Gün boyunca susadığınızda bu detoks içeceğini unutmayın.