Aslan burcu kadın özellikleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Aslan burcu kadın özellikleri nelerdir?
  2. Aslan burçları nelerden hoşlanmaz?
  3. Aslan burcu kadını kiminle evlenmeli?
  4. Aslan burcu kadını en iyi kimle anlaşır?

Aslan burcu kadın özellikleri nelerdir?

Cesur, karizmatik ve güçlü aslan burcu kadını, doğuştan liderlik vasfına sahiptir. Daima kendinden emindir, sorumluluk almak ve fark edilmek ister. İlgi çekmeyi iyi bilir ve ilgi odağı olmaktan da çok hoşlanır. Başkalarının saygısını ve hayranlığını kazanmak, aslan kadınını harekete geçiren şeydir.

Aslan burçları nelerden hoşlanmaz?

Aslan özellikle hakkı ve haddi olmayan insanlar tarafından aşağılanmaktan nefret eder! aslında bu duygu nefretten biraz daha fazlasıdır. Eleştirilmek, beğenilmemek elbette hiç hoşuna gitmez. Zira o kendini dünyanın beğenilmesi en zorunlu insanı zanneder.

Aslan burcu kadını kiminle evlenmeli?

Aslan-Koç =Keyifli ve tutkulu bir ilişki ve mutlu bir evlilik gözükmektedir. Aslan-Boğa=İlişki yürüyebilir ama uzun ve kalıcı bir evlilik tarafları sıkacaktır. Aslan-İkizler=Eğlenceli bir aşk ilişkisi ve hoş bir evlilik ortaya çıkacaktır. Aslan-Yengeç=Bir taraf tutkulu sevgi diğer taraf korunma bekleyecektir.

Aslan burcu kadını en iyi kimle anlaşır?

Aslan Burcu Kadını Anlaşabildiği Burçlar Aslan burcu kadınlarının genel olarak anlaştığı 3 tane burç vardır. Bu burçlar koç, ikizler ve yay burçlarıdır. Aslan burcu kadınları öz güvenleri yüksek olan ve iddialı olan koç burçları ile oldukça iyi geçinirler.