Ne zaman açılıyor okullar?

İçindekiler:

  1. Ne zaman açılıyor okullar?
  2. Ana sınıfları ne zaman başlıyor?
  3. 8 sınıflar okula saat kaçta gidecek?
  4. MEB e bağlı özel anaokulları açılacak mı?
  5. 2021 anasınıfları ne zaman açılacak?

Ne zaman açılıyor okullar?

MEB tarafından yayınlanan 2021-2022 yılı eğitim ve öğretim yılı takvimine göre okullar tarihinde açılacak. Corona virüs salgının en olumsuz etkisini gösterdiği alan olan eğitimde öğrenciler uzun süredir derslere evden katılıyor.

Ana sınıfları ne zaman başlıyor?

Okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 31 Ağustos-'de uyum eğitimleri gerçekleştirilecek. Yani Anaokulu ve anasınıfı öğrencileri 31 Ağustos'ta umum eğitimi için okullarda olacak.

8 sınıflar okula saat kaçta gidecek?

8. sınıflarda seyreltilmiş gruplar halinde haftada 12-22 saat, 12. sınıflarda seyreltilmiş gruplar halinde haftada 16-24 saat olarak başlanacaktır. Özel gereksinimli öğrenciler için hizmet veren özel eğitim okul ve sınıfları ülke genelinde tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime başlayacaktır.

MEB e bağlı özel anaokulları açılacak mı?

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan da konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda alınan karar gereği, ana sınıfları hariç, tam gün hizmet veren resmî ve özel tüm anaokulları, Kovid-19 tedbirleri kapsamında belirlenen koşulları yerine getirmek kaydıyla, yarından (15 ...

2021 anasınıfları ne zaman açılacak?

* 6 Eylül 2021 itibarıyla tüm kademelerde haftada beş gün ve yüz yüze eğitim başlıyor. * 1-3 Eylül tarihleri arasında okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimleri yapılacak.