Şule Çetin olayı nedir?

İçindekiler:

  1. Şule Çetin olayı nedir?
  2. Şule Çet neden olduruldu?
  3. Şule Çet davası hangi Plaza?
  4. Şule Ç kimdir?
  5. Berna'nın katili Şule mi?
  6. Behzat Ç Şule Ne Okuyor?
  7. Behzat Ç Emre kimin adamı?
  8. Behzat Ç'nin kızı Şule kim?
  9. Behzat Ç Şevket'in karısı Nesime kim?

Şule Çetin olayı nedir?

Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet, 'de Ankara'daki bir plazanın 20'nci katından düşerek yaşamını yitirmiş, olayla ilgili Çağatay Aksu ve Berk Akand tutuklanmıştı.

Şule Çet neden olduruldu?

Şule Çet cinayeti, tarihinde Ankara'da 23 yaşındaki Şule Çet'in tecavüz edildikten sonra öldürülmesidir.

Şule Çet davası hangi Plaza?

22 yaşındaki üniversite öğrencisi Şule Çet, 'te Ankara'da Yelken Plaza'nın 20. katında bulunan bir ofiste şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti.

Şule Ç kimdir?

Şule, dizide Ayça Eren tarafından canlandırılan karakterdir.

Berna'nın katili Şule mi?

Bahri sayesinde Ceyda kızı Berna'nın katilinin Şule olduğunu öğrenir. Şule, final bölümde Berna'yı öldürdüğü ortaya çıkar.

Behzat Ç Şule Ne Okuyor?

Şule Şafak (Ayça Eren) Behzat'ın büyük kızı, öz kardeşi Berna'nın katilidir. Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde okumaktadır. Görünürde çılgın bir yaşayışa sahiptir. Behzat Ç.

Behzat Ç Emre kimin adamı?

Emre; dizide Engin Öztürk tarafından canlboylu, yakışıklı bir adamdır. Biraz takıntılı, psikopat ve her şeyi kitabına uydurmaya çalışan bir tiptir. Sinirli ve agresiftir ama bunu dışarı yanniversiteden arkadaşı ve eski sevgilisidir.

Behzat Ç'nin kızı Şule kim?

Behzat Ç dizisinde başkomiser Behzat'ın ev arkadaşı Şule karakterini canlandıran Ayça Eren; Erdal Beşikçioğlu'nun kurucusu olduğu Tatbikat Sahnesi Tiyatro topluluğunda oyuncu olarak görev almaktadır. Ayça Eren'in oynadığı diziler Annemin Yarası ve Behzat Ç Bir Ankara polisiyesi dizisidir.

Behzat Ç Şevket'in karısı Nesime kim?

O soruşturma geçirdikçe, Şevket araya adam sokmaktadır. Yüksek mevkilerde hatırlı dostları vardır. Sürekli olarak Behzat Ç.'nin sürülmesini ve açığa alınmasını engeller....
Şevket Ç.
CanlandıranEge Aydan
Bilgileri
AileBehzat Ç. (kardeşi)
Evlilik(ler)Nesime (boşandı)
5 satır daha