Female Turkcesi nedir?

İçindekiler:

  1. Female Turkcesi nedir?
  2. Tıp dilinde Female ne demek?
  3. Female hangi dil?
  4. Male ne demek Turkcesi?
  5. Power ingilizcede ne anlama gelir?
  6. Female ve male ne demek?
  7. Last name ne demek çeviri?
  8. Power Gel ne demek?
  9. Ingilizcede Secondary School ne demektir?
  10. High School DxD 3 sezon hangisi?
  11. First name in Türkçesi nedir?

Female Turkcesi nedir?

Sıklıkla kullanılan Female kelimesinin de Türkçe anlamı kadın veya bayan olarak da adlandırılmaktadır. Female aynı zamanda Türkçede dişi kelimesinin de karşılığı olarak bilinmektedir.

Tıp dilinde Female ne demek?

Female teriminin tıbbi anlamı; n. Dişi, kadın.

Female hangi dil?

Bu yüzden kelimenin anlamını farklı platformlar üzerinden soruşturmaktadırlar. Female kelimesi İngilizce kökenli bir kelimedir.

Male ne demek Turkcesi?

Male kelimesi İngilizce kelime olarak erkek anlamını taşırken, Gürcü dilinde de ''çabuk'' anlamına gelmektedir.

Power ingilizcede ne anlama gelir?

power: Elimden gelen her şeyi yaptım. It is beyond my power: Gücüm yetmez/elimde değil. hükmetme, hüküm, hakimiyet, hakim olma, etki(leme), tesir (etme). hükmedebilme.

Female ve male ne demek?

İngilizce köken olarak erkek anlamı ile beraber eril anlamları şeklinde ifade etmek mümkün. ... Bu doğrultuda male İngilizce olarak erkeği ifade ederken female ise kızı ifade etmektedir.

Last name ne demek çeviri?

İngilizce öğrenirken kelimelerin anlamları doğru olarak bilinmelidir. Last name kelimesi İngilizce dilinde çok sık kullanılan ve ihtiyaç duyulan bir kelimedir. ... Last name kelimesinin Türkçe karşılığı soyadıdır.

Power Gel ne demek?

Usona Power Gel klor bazlı genel temizlik ürünüdür. Klorun gücü etkili, hızlı ve hijyenik temizlik sağlar. Yağ, inatçı kir ve lekelere karşı etkilidir. İçeriğindeki bileşenlerin özel kombinasyonu sayesinde tek seferde yüzeyleri temizler, havayı tazeler.

Ingilizcede Secondary School ne demektir?

İngilizcede secondary school'ın anlamı a school for children between the ages of 11 and 18, approximately: UK He was educated at the local secondary school in Shettleston.

High School DxD 3 sezon hangisi?

TNK tarafından hazırlanan bir anime serisi uyarlaması Ocak-Mart 2012 tarihleri arasında yayınlandı. High School DxD New adlı ikinci sezonu Temmuz-Eylül 2013 tarihleri arasında ve High School DxD BorN adlı üçüncü sezonu Nisan-Haziran 2015 tarihleri arasında yayınlandı.

First name in Türkçesi nedir?

First name kelimesinin anlamı işim anlamına gelmektedir. Yani ad soy ad kısmında olan ad demektir. İngilizce Olan First Name Kelimesinin Türkçesi Nedir? First name kelimesi tek tek Türkçe anlamına bakıldığı zaman first kelimesi ilk anlamına gelmektedir.