Çiftlik Bank ne kadar Dolandirdi?

İçindekiler:

  1. Çiftlik Bank ne kadar Dolandirdi?
  2. Çiftlik Bank ne zaman Batti?
  3. Tosuncuk nerede teslim oldu?
  4. Çiftlik Bank ne satıyordu?
  5. Tosun teslim oldu mu?
  6. Tosuncuk ne kadar ceza alabilir?
  7. Çiftlik Bank Tosun teslim oldu mu?

Çiftlik Bank ne kadar Dolandirdi?

Çiftlik Bank'ın 2016-2017 arasında kişiden toplam 511.7 milyon TL topladığı, kişiye 398.3 milyon TL ödeme yaptığı öne sürüldü. 113.4 milyon liranın Kıbrıs'a aktarıldığı belirtilirken, farklı ödeme sistemlerinden yaklaşık 120 milyon liranın daha adaya gönderildiği ifade edildi.

Çiftlik Bank ne zaman Batti?

Çiftlik Bank, Ponzi oyunu üzerine kurulu, sisteme sonradan katılanın parasının daha önce katılana aktarıldığı bir dolandırıcılık oluşumudur....Çiftlik Bank.
KuruluşAğustos 2016
FeshedilmeMart 2018
Genel merkeziSerbest liman bölgesi, Lefkoşa , Kuzey Kıbrıs
4 satır daha

Tosuncuk nerede teslim oldu?

Kurduğu 'Çiftlik Bank' ile 2018 yılında, 1 kişiden 1 milyar 139 milyon lira toplayarak, yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan, 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, dün gece Brezilya'da Sao Paulo Başkonsolosluğu'na teslim oldu.

Çiftlik Bank ne satıyordu?

Çiftlik Bank adlı oyun, Mehmet Aydın tarafından Ağustos 2016'da kuruldu. Sosyal medya oyunu olan FarmVille'den esinlenen Çiftlik Bank'ta, oyuncular farklı altın değerlerine sahip çeşitli çiftlik hayvanları satın alabiliyordu. Ömürleri 365 gün olan hayvanlar için yem ve depo masrafı da yapmanız gerekiyordu.

Tosun teslim oldu mu?

Kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, Brezilya'da teslim oldu. ... Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, dün avukatları aracılığıyla SÖZCÜ'ye ulaştı.

Tosuncuk ne kadar ceza alabilir?

Ağır Ceza Mahkemesinde yargılaması süren bu davada ise "suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme", "bilişim sistemlerini araç olarak kullanmak suretiyle nitelikli dolandırıcılık" ve "ticari şirketlerin faaliyeti kapsamında nitelikli dolandırıcılık" suçlarından yıldan, yıla kadar hapisle ...

Çiftlik Bank Tosun teslim oldu mu?

DHA'nın haberine göre kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, Brezilya'da teslim oldu. Aydın'ın avukatı, gerekli açıklamayı müvekkilinin yapacağını söyledi.