Alişan Kapaklikaya ne öğretmeni?

İçindekiler:

  1. Alişan Kapaklikaya ne öğretmeni?
  2. Alişan Kapaklıkaya nın kaç tane çocuğu var?
  3. Alişan Kapaklıkaya hangi üniversitede?
  4. Alisan kapakli Kayanin KIZI neden oldu?
  5. Alişan Kapaklıkaya hangi bölümden mezun?
  6. Alişan Kapaklıkaya mesleği nedir?

Alişan Kapaklikaya ne öğretmeni?

1985–2000 yılları arasında Adana Merkez'de Milli Eğitim'e bağlı liselerde öğretmenlik yaptı. 1987–1992 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. 2000 yılında NLP ile tanıştı.

Alişan Kapaklıkaya nın kaç tane çocuğu var?

Alişan Kapaklıkaya evli ve kanser tedavisi gören bir kızı var.

Alişan Kapaklıkaya hangi üniversitede?

Marmara Üniversitesi1981–1985 Alişan Kapaklıkaya/Eğitim

Alisan kapakli Kayanin KIZI neden oldu?

Kızı neden öldü: Zahide Yetiş'le programında kanser hastası kızından da bahseden Yazar Alişan Kapaklıkaya kızı için dua istemişti. Uzun süredir kanser tedavisi gören Kapaklıkaya'nın kızı Zuhal Kapaklıkaya Yıldız, 'de hayatını kaybetmişti.

Alişan Kapaklıkaya hangi bölümden mezun?

Alişan Kapaklıkaya 19 yıllarında Marmara Üniversitesinden mezun oldu. 19 yılları arasında Adana Merkez'de bulunan liselerde öğretmenlik yaptı. Aynı zaman da 19 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Öğretim Görevlisi olarak çalıştı.

Alişan Kapaklıkaya mesleği nedir?

Alişan Kapaklıkaya, 1963 yılında Eskişehir'de doğan eğitimci, yazar ve konuşmacıdır. Uzun yıllar MEB'de öğretmenlik ve üniversitede öğretim görevliliği yapan yazar, yenilik ve farkındalık arayışlarına girmesi sonucu istifa edip, aile içi iletişim ve eğitim pedagojisi alanındaki çalışmalara yönelmiştir.