Diyarbakır Tedaş numarası kaç?

İçindekiler:

  1. Diyarbakır Tedaş numarası kaç?
  2. Dicle elektrik adı ne oldu?
  3. Dicle Elektrik Dağıtım A Ş kimin?
  4. Tek numarası kaç?
  5. Tedaş nereye şikayet edilir?
  6. Dicle elektrik hangi günler açık?
  7. Dicle elektrik devletin mi?
  8. Dicle Epsaş cumartesi açık mı?
  9. Dicle elektrik hafta sonu açık mı?

Diyarbakır Tedaş numarası kaç?

Kesinti - Elektrik Arızası: Dicle EDAŞ Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerindeki elektrik dağıtım arızalarından Dicle Elektrik Dağıtım sorumludur. Dicle EDAŞ'a 444 6996 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.

Dicle elektrik adı ne oldu?

Şirketten yapılan açılamaya göre, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'da görevli tedarik şirketi olarak 2 milyon aboneye hizmet veren Dicle Elektrik Perakende Satış AŞ, logosunu yeni marka için yeniden tasarladı. Şirket, faaliyetlerini Depsaş Enerji olarak yeni logosuyla sürdürecek.

Dicle Elektrik Dağıtım A Ş kimin?

Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt bölgelerinde bulunan 5.526.144 nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. kısa adıyla DİCLE EDAŞ, Eksim Holding Enerji Grubu tarafından işletilmektedir.

Tek numarası kaç?

Elektrik kesintisi ya da arıza durumlarında 186 numaralı elektrik arıza hattından ilinizdeki dağıtım şirketine telefon edebilirsiniz. Arıza hattı 7 gün 24 saat boyunca hizmet verir.

Tedaş nereye şikayet edilir?

Tüketici hizmetleri merkezinin telefon, internet, faks ve e-posta bilgilerini herhangi bir elektrik faturanızın üzerinde bulabilirsiniz. Ancak Türkiye çapında tüm illerde elektrik ihbar ve şikayet hattı numarası 186'dır ve bulunduğunuz bölgede bu numarayı arayarak müracaatınızı yapabilirsiniz.

Dicle elektrik hangi günler açık?

Tahsilat veznelerinin Cumartesi günleri sabah 09.00 ile akşam 16:00 saatleri arasında açık bulunuyor. Veznelerden müşterilerin günü geçmemiş olan faturalarının yanı sıra gecikmeye girmiş faturalarının da tahsilatı yapılıyor.

Dicle elektrik devletin mi?

Dicle Elektrik tarafından yapılan söz konusu açıklamada, bir devlet kuruluşu olan TEDAŞ'ın (Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.) ... “Özelleştirilen dağıtım şirketlerinin denetiminden sorumlu olan TEDAŞ, son alınan kararla 'de bir kamu kuruluşu olarak yeniden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlanmıştır.

Dicle Epsaş cumartesi açık mı?

Tahsilat veznelerinin Cumartesi günleri sabah 09.00 ile akşam 16:00 saatleri arasında açık bulunuyor. ... Veznelerden müşterilerin günü geçmemiş olan faturalarının yanı sıra gecikmeye girmiş faturalarının da tahsilatı yapılıyor.

Dicle elektrik hafta sonu açık mı?

Hafta sonu mesaileri mevcut değildir.