Silivri'de kaç tane plaj var?

İçindekiler:

  1. Silivri'de kaç tane plaj var?
  2. Silivri'nin denizi temiz mi?
  3. Selimpaşa'da denize giriliyor mu?
  4. Silivride deniz nasıl?
  5. Mimar Sinan plajı temiz mi?
  6. Silivri denizi güzel mi?
  7. İstanbul Florya da denize girilir mi?
  8. Silivride sahil var mı?

Silivri'de kaç tane plaj var?

İstanbul'da “Mükemmel” olarak belirtilen 10 plaj Verilere göre Silivri'de Uyumkent Sitesi Önü, Semizkum Basınkent 4 Site önü, Semizkum çadır ve kamp yeri, Parkköy Sitesi önü, Baskent Sitesi önü olarak belirtildi. Büyükçekmece'de MimarSinan sahili, Tuzla'da ise Belediye Halk Plajı olarak belirtildi.

Silivri'nin denizi temiz mi?

Silivri: İlçedeki Selimpaşa Plajı, 500 metre uzunlukta. Yüzme Suyu Takip Sistemi'ne göre 'çok temiz' özeliğe sahip. Silivri'de ayrıca Semizkum, Çanta, Gümüşyaka plajları da en çok tercih edilenlerden.

Selimpaşa'da denize giriliyor mu?

Selimpaşa Başkent Sitesi Önü Silivri'nin Selimpaşa beldesinde yer alan bu plaj, konum olarak Başkent Sitesi'nin önünde yer alıyor. Değerlendirmeden anlayacağınız üzere oldukça temiz bir denize sahip.

Silivride deniz nasıl?

Silivri denizi, berrak ve az dalgalı olması yanında sığ bir deniz olduğu için çocuklu ailelerin en fazla tercih ettiği bölge. Yüzmeyi iyi bilmeyenler veya yüzmeyi yeni öğrenenler içinde en uygun plajlar Silivri'de bulunuyor.

Mimar Sinan plajı temiz mi?

En Son Yapılan Analize Göre Değerlendirmesi: Mükemmel Büyükçekmece'de yer alan Mimar Sinan Sahili, oldukça sevilen ve tercih edilen bir plaj. Buna rağmen temizliğinden ve kalitesinden hiç ödün vermiyor ve yıllardır analiz sonuçlarında oldukça temiz çıkıyor.

Silivri denizi güzel mi?

Listeden de anlayacağınız üzere Silivri'nin denizi oldukça güzel. Semizkum'da yer alan Basınkent 4 Sitesi'nin önünde yer alan plaj da bundan payını almış ve her analizde “Mükemmel” sonucunu vermeyi başarmış.

İstanbul Florya da denize girilir mi?

İstanbul'un en eski plajlarından biri olan ve Atatürk'ün denize girerken fotoğraflarının da çekilmiş olduğu Florya Güneş Plajı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletiliyor. 800 metre uzunluğundaki plaj yaz aylarında İstanbullulara şehrin içinde denize girme imkanı veren plajların başında geliyor.

Silivride sahil var mı?

Silivri, İstanbul'da denize girilebilecek birbirinden güzel plajlarıyla ideal tatil yerleri arasında. Her yaz, uzun sahil şeridi, temiz kumsalı ve mavi denizi ile Silivri plajları yoğun bir talep görüyor.