Kemerli buruna kontür nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Kemerli buruna kontür nasıl yapılır?
  2. Burun kontürü nasıl yapılır?
  3. Makyaj yaparken burun nasıl küçük gösterilir?
  4. Burun ucu nasıl kalkık gösterilir?
  5. Yüz kontürü nasıl yapılır?
  6. Kontür paleti ne işe yarar?

Kemerli buruna kontür nasıl yapılır?

Kemerli Burun Kontürü Nasıl Yapılır?
  1. Burnun kemer bölgesini gölgelendirmelisin. ...
  2. Aydınlatıcıyı ise kemerin başladığı noktaya uygulamalısın. ...
  3. Eğer kemer sebebiyle burnunun ucu hafif öne eğikse, düşük kısımdan yukarıya, koyudan açığa doğru ilerleyen kontür makyajı yapabilirsin.

Burun kontürü nasıl yapılır?

BURNUNUZUN İNCE GÖRÜNMESİNİ SAĞLAYIN Burnunuzun kenarından koyu renkli bir fondöten veya kapatıcı ile iki çizgi çekin. Kaş kemiğinden başlayarak burnun sonuna kadar gidilmesi gerekir. Kontür çizgilerini çekmek için açılı bir göz fırçası kullanın. Burnunuzu şekillendirmek için kullanabileceğiniz birkaç farklı ürün var.

Makyaj yaparken burun nasıl küçük gösterilir?

1. adım. Burnunuzun iki kenarına da cilt tonunuzdan iki ton daha açık kapatıcı uygulayın. Burun delikleriniz ve burun köprünüz boyunca ilerlediğinizden emin olun. Ardından aynı kapatıcıyı burnunuzun orta kısmına uygulayarak burnunuzu daha düz gösteriyor olun.

Burun ucu nasıl kalkık gösterilir?

*Eğer burnunuz uzun ve düşükse burnunuzun ucuna ve biraz üzerine yukarı hareketlerle kontür yapın. Daha sonra üst kısma highlighter uygulayın. Ama burnunuz kemerliyse bu kısmı vurgulamaktan kaçının. *Burnunuzun ucuna yukarı hareketlerle küçük bir ışıltı, burnunuzu daha kalkık gösterecektir.

Yüz kontürü nasıl yapılır?

Yüz kontürleme de ilk olarak elmacık kemiğinin altına, çene ve gıdı bölgesine yaparak başlayın. Eğer alnınız geniş ise cildinizden koyu renk olan kontür ürününü fazla olmaması kaydıyla sürmeniz gerekir. Bu işlemi azar azar ürün alarak uygulamak daha doğrudur.

Kontür paleti ne işe yarar?

Kontür, aydınlatıcı olarak da bilinen highlighter ve kapatıcı olarak da bilinen bronzer/concealer ile yapılan bir makyaj hilesidir. Yüzün belirli kısımlarını aydınlatıp, belirli kısımlarını ise gölgelendirerek yüz hatlarını belirginleştirme, küçültme, öne çıkarma ya da geri plana itme işlemine yüz kontürleme denir.