Ayvacık'ta nerede denize girilir?

İçindekiler:

  1. Ayvacık'ta nerede denize girilir?
  2. Küçükkuyu denizi hangi deniz?
  3. Kadırga Koyu denizi soğuk mu?
  4. Ayvacikta deniz var mı?
  5. Edremit Güre denizi nasıl?

Ayvacık'ta nerede denize girilir?

Ayvacık'ta gidebileceğiniz plajlara göz atacak olursak ilk sırada Sivrice Plajı yer alır. Plaj, Assos merkezine yaklaşık olarak 9 kilometre uzaklıktadır. Lokasyonu ve ulaşım kolaylığı itibariyle turistlerin uğrak noktası haline gelmiştir.

Küçükkuyu denizi hangi deniz?

Yüzyıllık zeytin ağaçlarının süslediği, oksijen deposu Küçükkuyu, antik yerleşim yerleri, doğa harikası şelaleleri, tertemiz denizi ve plajları ile ülkemizin en güzel ve doğal yerlerinden biridir. Ege Denizi'nin başladığı yer olarak bilinen Küçükkuyu'da ılıman ve sıcak iklim görülmektedir.

Kadırga Koyu denizi soğuk mu?

Denizi biraz soğuk, çabuk derinleşiyor ve yer yer dalga/rüzgar çıkıyor.

Ayvacikta deniz var mı?

Çanakkale'de küçük bir tatil cenneti olan Ayvacık, ziyaretçilerini doğal güzellikleriyle büyülerken aynı zamanda uzun sahil şeridi ile birlikte sınırsız bir plaj keyfi sunuyor. Yaklaşık olarak 78 kilometrelik sahil uzunluğuna sahip ilçede birçok halk plajı ve özel beachler hizmet vermektedir.

Edremit Güre denizi nasıl?

Güre Plajı, kum ve çakıldan oluşan karışık bir plaj yapısındadır. Bu da gayet elverişli bir deniz keyfi yaşamanıza olanak sağlamaktadır. Denize girerken 2 metre taş bulunur sonrasında da tamamıyla kum diyebiliriz. Ayrıca, yosun olmayan bir deniz olmasıyla da sizi büyülemek için hazırdır.