PTT kaç kaç çalışıyor?

İçindekiler:

  1. PTT kaç kaç çalışıyor?
  2. PTT Pazar günü çalışır mı?
  3. PTT ne zamana kadar açık?
  4. Cumartesi günü hangi Ptt'ler açık?
  5. PTT Cumartesi günleri kaça kadar açık?
  6. PTT kargo yarın kaça kadar açık?

PTT kaç kaç çalışıyor?

PTT şubeleri, 17 günlük tam kapanma sürecinin ardından girilen kademeli normalleşme döneminde 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. 12.30'da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar çalışıp, kapanmaktadır.

PTT Pazar günü çalışır mı?

Ancak normal zamanda da olduğu gibi, PTT ve diğer kargo firmaları Pazar günü kapalı ve hizmet veremiyor. 26 Temmuz Pazartesi günü PTT ve diğer kurumlar kaldığı yerden normal mesai saatlerine devam edebilecekler. Cumartesi: Kapalı, ancak sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

PTT ne zamana kadar açık?

PTT Kargo çalışma saatleri nedir, kapanmada PTT kargo açık mı?: PTT kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık olarak haftaiçi ve Cumartesi saatlerinde çalışıyor.

Cumartesi günü hangi Ptt'ler açık?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

PTT Cumartesi günleri kaça kadar açık?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. PTT şubeleri Pazar günleri kapalıdır. Ancak çalışma saatleri Koronavirüs vaka artışı ve vaka düşüşü ile illere göre değişebilir.

PTT kargo yarın kaça kadar açık?

PTT şubeleri hafta içi ve Cumartesi günleri 08:30-17:30 arası hizmet vermektedir. Pazar günleri ve resmi tatillerde kapalı olan PTT şubelerinin çalışma saatleri bazı bölgelerde değişiklik gösterebilmektedir.